Your search results

Startinud on Eesti esimene kinnisvarauudiste portaal

Posted by UusMaaPluss on september 6, 2010
| 0

Startinud on Eesti esimene kinnisvarauudiste portaal

Kinnisvaraturul on murranguline aeg – äsja selgus, et Eesti liitub kindlasti euroga. Mis hakkab nüüd juhtuma kinnisvaraturul? Kuidas hinnad liiguvad? Millal ning mida on mõistlik osta?
Nendele küsimustele vastab Eesti esimene ainult kinnisvarauudistele pühendunud portaal www.kvuudised.ee , mida veab peatoimetajana Enn Tosso.

Kvuudised on avatud kõigile turuosalistele, et vahendada oma arvamusi ning hinnanguid kinnisvaraturul toimuva kohta. Kvuudiste soov on pakkuda ainult objektiivset ja kindlasti ka värsket informatsiooni turul toimuva kohta, et igaüks saaks teha iseseisvalt oma otsuse ning vajadusel parima valiku.

Uus Maa kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Lauguse kommentaar: “Me loodame, et kvuudiste portaal on tulevikus hea töövahend kõigile kinnisvaraturul tegutsejatele, aga ka ajakirjanikele, kes saavad sealt värskeima info, võimalust osaleda debattides ja aruteludes ning avaldada oma arvamust.  Kvuudiste suureks eeliseks on sõltumatus, Enn Tosso püüab kindlasti kajastada turul toimuvat moonutamata kujul. “

 

Compare Listings