Your search results

Millist tehnoparki valida?

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 6, 2011
| 0

Tehnopargi valikul on kõige olulisem kriteerium asukoht. Tähelepanu peab pöörama sellele, kuidas tehnopargist suvel ja talvel liikuma saab, kuidas kliendid äri võimalikult lihtsalt üles leiavad. Üldjoontes sõltub tehnopargi valik ärispetsiifikast, näiteks, kui on vaja rekatega Poola vahet sõita, siis Tänassilma tehnopark on sobilik, sealt saab otse Pärnu maanteele.

Rae ja Jüri – Kruntide hinnad algavad 17 €/m2 Rae tehnopargis ja Jüris pakutakse 45 €/m2. Logistiliselt on väga hea asukoht, sest kõigile suurtele trassidele (Tartu, Peterburi ja Pärnu mnt) on mugav ligipääs. Sadam ei ole kaugel. Ainukeseks miinuseks on ühistraspordi puudulikus Tallinnaga. Töölistel on suhteliselt ebamugav tööl käia. Sobib hästi tootmiseks ja ladudealaks.

Mõigu – Viimane tehing oli hinnaga 44,4 €/m2. Asukoht on hea, sest on vahetult Tallinna kõrval. Sobib ideaalselt vaheladude ja müügiesinduste alaks just oma asukoha pärast. Hea mugav Tallinnas tulla ja ka kaugemalt. Miinuseks on ühistraspordi puudulikus ja Mõigu-Jüri tee pooleli ehitus. Antud tee vähendaks liikluskoormust Tartu mnt ja muudaks mugavamaks liiklust Tallinna ringteega.

Tänassilma – Hinnad algavad 34 €/m2. Logistiliselt hea asukoht. Sobib tootmiseks, ladudeks ja ka müügiesindusteks, viimast on ka mitmed ettevõtted teinud, sest paistab väga hästi Pärnu mnt-le ära. Hea ühendus Tallinna ringteega. Töölised saavad suhteliselt mugavalt ühistranspordiga tööle sõita.

 

Fred Linnukütt, Uus Maa äripindade vahendamise osakonna juhataja

Compare Listings