Your search results

Kodu päikeselisse ja sooja kliimasse kõigest poole miljoni krooni eest

Posted by UusMaaPluss on veebruar 10, 2008
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo on  kinnisvara välismaale vahendanud juba 2005. aasta algusest. 2007. aasta aasta novembris sõlmiti eksklusiivne koostööleping tugeva ja usaldusväärse kinnisvaraettevõttega Atlas International, kelle abiga muutus kinnisvara soetamine päikeserannikutele klientide jaoks veelgi kättesaadavamaks, meeldivamaks ja lihtsamaks.

Atlas International on tegutsenud kinnisvaraäris edukalt üle kolmekümne aasta. Alustati Hispaania turuga, aga viimaste aastate jooksul on tegevust laiendatud peale Hispaania idaranniku ka paljudesse teistesse atraktiivsetesse riikidesse nagu Kreeka saared, Küpros, Türgi, Belize, Kesk-Ameerika, Itaalia ja arenevad turud Horvaatia ja Costa Rica.
Sellel aastal lisandusid meie porfoliosse veel  Taimaa, Mövenpicki residentsid koostöös  Siam Resorts Ltd-ga ja Maroko kinnisvara koostöös firmaga Property Logic.

Viimase aja majanduslik langus on loomulikult mõjutanud ka huvi välismaa kinnisvara vastu. Kui varem tunti huvi kinnisvara soetamise vastu peamiselt puhkusekodu omamise või investeerimise eesmärgil, siis nüüd on praegused ostjad pigem alalise elukoha vahetuse sooviga.
Vastavalt muutunud turule on ka müüjad paindlikumaks muutunud. Näiteks pakutakse Hispaanias teatud arendusobjektide puhul klientidele võimalust esmalt see kinnisvara üürida ning seejärel endale soetada. Maksimaalne üüriperiood on 11 kuud. Kui pärast seda soovib klient kinnisvara ära osta, arvestatakse üürina makstud summa korteri hinnast maha.

Inimene, kes Eesti kehvade ilmade eest päikeselisemasse piirkonda põgeneda tahab, saab juba poole miljoni krooniga oma unistuse teoks teha. Kõige soodsamalt saab kinnisvara omanikuks Türgis, kortereid leiab alates  473 500 kroonist ja villa Altinkumis, lühikese jalutuskäigu kaugusel rannast saab 1 284 000 krooni eest.  Hea hinnaga on kinnisvara  ka  Lõuna-Itaalias, Calabria piirkonnas, kuna piirkond on veel suhteliselt avastamata ja kinnisvara arendamine alles algjärgus. Korterite hinnad algavad 934 250 kroonist. Siia juurde kuuluvad ka loomulikult basseinid, kujundatud aiaalad, spordiväljakud, läheduses asuvad poed, baarid, restoranid ja jalutuskäigu kaugusel asuv rand. Mere juures asuva kauni villa saab osta 3 553 750 krooniga.

Välismaa kinnisvara tutvumisreisid toimuvad igale kliendile personaalselt ning Atlase ja Uus Maa poolt on kõik korraldatud, mis tähendab, et kliendi osaks jääb vaid  lennupiletite ostmine ning sihtriiki kohale sõitmine ning lennujaamas ootab teda juba ees Atlase esindaja.  Tutvumisreisi raames on kogu toitlustus ja majutus ning kinnisvara tutvustamisega seonduv kliendile tasuta. Viimase uuendusena on tutvumisreiside puhul pööratud senisest rohkem tähelepanu sellele, et tutvustada  kliendile ka kohalikke vaatamisväärsusi ja pakkuda võimalust osa saada kohaliku elustiili mõnudest.

Kliendi igakülgne nõustamine terve ostuprotsessi vältel  on garanteeritud. Atlase üheks põhimõtteks on kasutada koha peal maaklereid, kes on sinna ise mujalt kolinud ja soetanud Atlase kaudu ka sinna  kinnisvara. Seda selleks, et neil oleks täielik ja praktiline ülevaade sellest, kuidas ostuprotsess täpselt käib ja kuidas toimus kohanemine uue elu-oluga ning millega tuleb seejuures arvestada.

Uus Maa vahendusel välismaale pakutava kinnivara hinnad algavad:

Hispaania
al. 1 055 250 kr
Kreeka saared
al. 1 537 000 kr
Küpros
al. 1 064 500 kr
Türgi
al. 473 500 kr
Belize
1 784 250 kr
Itaalia
al. 934 250kr
USA
1 870 500 kr
Costa Rica
al. 2 894 750 kr
Horvaatia
al. 2 465 250 kr
Tai
al. 4 610 200 kr
Maroko
al. 1 735 715 kr

Marge Ambos
Uus Maa Kinnisvarabüroo Päikeserannikute kinnisvarakonsultant

Compare Listings