Your search results

Kevadine üldkoolitus Tallink Spas

Posted by UusMaaPluss on juuli 3, 2009
| 0


Uus Maa maaklerid tahavad olla haritud, informeeritud ja pidevalt ennast arendada. Infot on palju ja alati on tore aeg-ajalt kokku saada ning olulisi asju üle korrata. Tarkuse ema on ju kordamine 😉 Suurepäraste meeskonnaliikmete kogemustest on hea õppida ja alati on meil võimalus täiendada ennast mingis muus olulises valdkonnas.

Uus Maa maakler ei taha olla ja ei olegi lihtsalt müügimees. Otsustaja on klient. Meie aitame kliendil aru saada kinnisvara ostu/müügisoovi vajadustest, selgitame erinevaid võimalusi ning aitame teha parima valiku vastavalt kliendi eripärale. Aitame kokku hoida kliendi aega, ennetada probleeme ja väikseima vaevaga teha olulisi tehinguid. Julgeme küsida, oskame kuulata ja kui ise ei oska vastata, teame, kelle poole klient suunata. Loomulikult peame olema kursis kinnisvaraturul toimuvaga, samuti on oluline tunda kinnisvaraga seotud seadusi. Ja parim viis õppida on professionaalidelt – kogenud kolleegidelt ja teistelt spetsialistidelt.

Selle aasta kevadisel üldkoolitusel käis esinemas Marge Vellesalu Eesti ühest paremast koolitusfirmast Vain ja Partnerid. Marge rääkis muu hulgas sellest, kuidas muudatusi võib tajuda nii negatiivselt kui positiivselt ja kuidas õnn on enda otsus. Ainukesed asjad, mida me elus PEAME tegema, on sündimine, suremine ja iseendaga elamine. Kõike muud teeme me omal initsiatiivil. Veel oli meile rääkima tulnud esineja Energiasäästubüroost, kes rääkis üksikasjalikult energiamärgisest, mis on aasta algusest kinnisvara ostja nõudel kohustuslik esitada, ja vastas tekkinud küsimustele.

Uus Maa oma parimatest innustas meid esimesena Jaanus Laugus, kelle olulisim sõnum oli see, et kõige paremini saame aidata oma kliente siis, kui oleme oma piirkonna parimad spetsialistid. Kuna täna on Eestis palju kinnisvaramüüjaid, keda oma objektiga seob palju emotsioone, siis keskendus Andrus Soonseina ja Marina Hoduse presentatsioon sellele, kuidas professionaalselt selgitada kliendile õiget turuhinda ja seda, kuidas turuhinna määramine langeval turul erineb tõusvast turust. Kuna alati on traditsiooniks kuulata Uus Maa parimate nõuandeid sellest, kuidas edukaks saada, siis seekord esinesid Heinike Tamme ja Marko Kivirand, kes on mõlemad teeninud Aasta Maakleri tiitli. Nende esitlusest oli kõrva taha panna nii mõndagi selle kohta, kuidas nemad kasvasid maakleri õpipoisist professionaalseteks äripindade konsultantideks.

Heidi Tubli
Uus Maa Tartu kontori maakler

Compare Listings