Your search results

Kassisabas, Wismari 24 kerkivatel uutel korteritel on novembris erihinnad!

Posted by UusMaaPluss on veebruar 11, 2011
| 0

Novembris on Uus Maa Kinnisvarabürool Wismari 24 korterite eripakkumise kuu. Koduotsijad peaksid kiirustama, sest huvi on suur ja kortereid on järgi ainult 7! Projekti põhjalikuma info koos hindadega leiab www.uusmaa.ee/kassisabakorterid. Müügiinfot jagavad ka meie maaklerid Ave Klaser ja Margit Sild.

Tallinna kesklinna ümber on sõõr, kus on olemas kõik südalinna eelised, kuid täiendavalt on olemas nii rohelus kui ka privaatsus. Tänaseks on kesklinn laienemas sellesse ringi jääva Kassisaba suunal.

Kassisaba /Kassi Sabba/ on ajalooline asum, mida esmakordselt mainiti 1732. aastal. Kassisaba on olnud juba läbi ajaloo armastatud nostalgiline elukeskkond, kus on nii rohelust kui ka vanalinna lähedust. Sinna on koondunud nii uus kui vana – kõrvuti asuvad 19. sajandi alguse renoveeritud puitmajad kui ka uued ning moodsad kortermajad. Samas asub elamu linna südames, kus on piisavalt vaikust ning õdusust, samas on mugavaks linnaeluks vajalikud infrastruktuurid sobivalt lähedal. Ühistranspordi peatus on kortermajadest vaid mõnesaja meetri kaugusel, lähedal asuvad pargid pakuvad võimalusi väikeseks jalutuskäiguks või tervisespordiks, olemas laste mänguväjakud, kohvikud.

Tuleva aasta varakevadeks valmiv kortermaja aadressil Wismari 24 on kohane täiendus miljöösse. Väike kompaktse arhitektuuriga hoone asub jalutuskäigu kaugusel kesklinnast, kenas vaikses tänavas. Hoone sobitub oma mahuga olustikku ning pakub tasakaalukat, häirimatut õhkkonda. Tänu suurtele akendele ja rõdudele tekib vanasse Kassisaba linnaossa valgusküllane elukeskkond.

Majas on vaid 10 ühe- kuni kolmetoalist korterit. Hommikukohvi nautimiseks või õhtuseks lõõgastuseks on pooltel korteritel õhulisust lisavad avarad terrassid. Iga korteri juurde kuulub parkimiskoht, on olemas ka ühine panipaik jalgrataste või kärude hoidmiseks. Kolm korterit on eritasapinnalised, ulatudes läbi kahe korruse. Wismari 24 korterite siseviimistlus jätkab elamu arhitektuurset joont: tubades ja köögis kvaliteetne tammeparkett, uksed tammespooniga, sanitaarruumides korralik tehnika.

Kesklinna naabrusesse on võimalik mõistlikuma hinnaga soetada hubane elamispind, mis oma kvaliteedilt ja lähikonnas asuvate teenuste tõttu ei jää sugugi maha südalinna korteritest. Wismari 24 elamust leiategi mugava, energiasäästliku ning turvalise kodu südalinna ning vanalinna lähenduses.

Wismari 24 Kassisabas võib olla see kodu, millest oled juba kaua unistanud.


Compare Listings