Your search results

Enn Tosso liitus Uus Maa Kinnisvarabürooga

Posted by UusMaaPluss on detsember 3, 2009
| 0

Endine Äripäeva ajakirjanik, kinnisvara rubriigi ja ehitusuudised.ee toimetaja Enn Tosso otsustas taaskord liituda Uus Maa Kinnisvarabürooga.

Tosso töötas 2000-2002 Uus Maa Kinnisvarabüroos maaklerina. Nüüdsest hakkab Tosso kirjutama ning toimetama Uus Maa kodulehel kinnisvaraalaseid uudiseid. „Äripäevast lahkumine oli kahtlemata raske, ent olen kindel, et liitumine Uus Maa Kinnisvarabürooga on õige samm,“ ütles Tosso ning lisas, et valis Uus Maa just kõrge firmakultuuri pärast.

„Tean, et võin neid inimesi usaldada, kes siin töötavad. Tean seda omast kogemusest,“ ütles Tosso vastusena küsimusele, miks ta uuesti liitus just Uus Maa Kinnisvarabürooga. Tosso möönis, et olukord kinnisvaraturul on raske. „Täpselt aasta tagasi Tõnu Toompargiga kihla vedades uskusin, et hinnad on aasta pärast kõrgemal. Nii see polnud. Ent Toompargile jäin alla küllalt napilt,“ möönis Tosso ning märkis, et oleks valmis uuesti sarnase kihlveo sõlmima, sest on kindel, et 2011. aasta märtsis on hinnad kõrgemal kui täna.

Uus Maa Kinnisvara juhatuse esimees Jaanus Laugus ütles, et tal on väga hea meel, et Enn on taas tagasi Uus Maa ridades. “Töötades Äripäevas on ta saanud palju väärtuslikke kogemusi ja karastunud kinnisvaraveergude toimetajana. Just sellist inimest vajab Uus Maa Kinnisvara uue visiooni elluviimisel. Püüame ühiselt luua Uus Maa kodulehele keskkonna, kust külastajad saavad kätte värskeima kinnisvarainformatsiooni. Seda nii parimate pakkumiste, kui artiklite ja uudiste näol. Uus Maa koduleht on aken mis avab külastajale Eesti kinnisvaraturu!” ütles Laugus.

Compare Listings