Your search results

Pärnaõue esimese etapi korterid edukalt müüdud

Posted by UusMaaPluss on detsember 1, 2009
| 0

Pressiteade-uudis
29.01.2010

Uus Maa Kinnisvarabüroo annab teada, et Pärnaõue elamurajooni esimene etapp on edukalt läbi. Kõik kahe maja korterid on müüdud ning käib ettevalmistus teise etapi alustamiseks. Järgneva kahe kortermaja ehituse ja müügiga seonduv pannakse paika hiljemalt märtsikuuks.

Pärnaõue esimeses etapis ehitati kokku kaks kortermaja, kus kortereid oli kokku 16 suurusega 47-83 m2. Korterite müügiperiood oli 2009. aasta oktoobrist kuni käesoleva jaanuari teise pooleni ehk siis kokku ca 4 kuud. Elamurajooni teises etapis on samuti kaks väiksemat kortermaja, kus on nii 2-, 3- kui ka 4-toalised hea planeeringuga korterid. Uued tingimused (hinnad, ehitaja, tähtaeg jne) selguvad kuu aja jooksul, kuid vahepeal on kõigil huvilistel võimalik ennast registreerida eelnimekirja, saates maaklerile oma soov.

Uus Maa Kinnisvarabüroo Lääne-Tallinna piirkonnavanem ja juhatuse liige Andrus Soonsein lausus müügi edukuse kohta järgmist: “Põhjus, miks huvi Pärnaõue elamurajooni korterite vastu on suur, on müügihind. Inimesel on võimalik uus korter soetada keskmiselt 15 000 krooni eest ruutmeetri kohta,” ning lisas: “tänases turuolukorras on tegelikult võimalik kinnisvara väga edukalt müüa, kõik sõltub objekti müügihinnast ja kvaliteedist. Pärnaõue arenduse puhul on mõlemad tegurid tasakaalus. Arendaja mõistis, et korterid on soovitav panna müüki turusituatsioonile vastava hinnaga. Tulemuseks on see, et mõne kuuga on kõik korterid müüdud ja võimalik järgmise etapiga edasi minna”.

Pärnaõue elamurajoon asub Tallinna külje all hinnatud Kakumäe piirkonnas.  Korterid on hea planeeringuga ja ehituskvaliteet heal tasemel. Plussiks ostjate jaoks on ka see, et tegemist on väiksemate korterelamutega, mis annab hubase ja koduse tunde.

Compare Listings