Your search results

Edukat majanduslanguse õppetundi!

Posted by UusMaaPluss on aprill 10, 2008
| 0

Viimasel ajal olen pidanud üsna põhjalikku selgitustööd tegema inimestele, kes hirmsalt muretsevad, kuidas mul ikka läheb. Teab ju kogu maailm, et kinnisvarasektoris töötamine on täna ebapopulaarne tegevus. Selgitustöö järel on inimesel ikkagi kahtlev pilk ning muie – ta on vist selle ala fänn kuni lõpuni. Lõpuni tähendab siis, et isegi siis, kui kõik kokku kukub…

Kui aus olla, siis minu esimene reaktsioon on pisut isegi pahur ja seda lähtudes enda veendumusest, et ükskõik, kui raske või keeruline on olukord, leidub võimalus. Viimase leidmisega tulebki tegeleda ning otsida uusi ja paremaid lahendusi. E.Raasuke ütleb hiljutises intervjuus, et paljud “ootavad” majanduskasvu tõusu, kuid mis on see, mis aitab tõusta sel longu jäänud majandusel, kui kõik “ootavad”…?

Suures plaanis tundub, et üks indiviid ei saa just väga palju korda saata. Samas hakkab kõik “hea” ja “halb” pihta just Sinu ja minu valikutest. Tahan vist öelda kogu eelneva jutuga, et paremad ajad on ees ning igal mündil on kaks poolt, isegi kui münt on ikkagi üks ja seesama – lihtsalt kahe poolega 🙂 Meil tuleb teha endast parim, siis tuleb ka muutus.

Edukat majanduslanguse õppetundi!

Elari Tamm
Uus Maa korterite osakonna juhataja

Compare Listings