Your search results

Üldkoolitus Laulasmaal

Posted by UusMaaPluss on aprill 6, 2008
| 0


Uus Maas on pidev areng ja õppimine väga tähtis! 7.aprillil 2006.a. oli Rahvusraamatukogu saal täis positiivsust pakatavaid inimesi, kellest pea pooled kandsid säravkollast Uus Maa särki. Suurepärase esinemisoskusega Dan Moore rääkis müügiinimese peas toimuvast, kuidas mõelda piiridest väljas, mugavustsoonis elamisest, enesejuhtimisest, hirmudest ja ratsionaliseerimisest, eesmärkidest, järjepidevusest ja paljust muust, mis aitab müügiinimesel ennast paremini mõista. Emotsionaalsust, energilisust ja nakatavat huumorit jagus ka pärastlõunasse, kui keskenduti kliendi mõistmisele – kuidas muuta oma müügikohtumisi efektiivsemaks käitudes “kameeleonina” vastavalt kliendi isiksusele, naiste ja meestega suhtlemise erinevustest.

Koolitusel osales 240 inimest ning 136 neist täitsid ka tagasiside ankeedid. Koolitusega jäädi väga rahule: 91% hindas koolitust väga vajalikuks, 87% jäi esineja valikuga täiesti rahule ning 86% hindas koolituse korralduslikku poolt väga heaks. Järgnevalt ka mõned kommentaarid tagasiside ankeetidest.

“Dan jättis sügava mulje oma emotsionaalsuse ja energilisusega. Dan`i etteaste oli kui mõnus ja kerge teatrietendus, aga õpetas palju!”
“Dan on üks südamlikumaid ja säravamaid isikuid, keda olen esinejana näinud. Tema programm oli super!”
“See oli esimene koolitus, kus mul oli terve päev huvitav!”
“Koolitus andis energiat ja aitas fokusseerida tähtsale”
“Koputati südametunnistusele, see oli hea!”

Compare Listings