Your search results

Uusmaakas Elari Tamm peab videoblogi

Posted by UusMaaPluss on märts 5, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade osakonna juht Elari Tamm alustas veebruari lõpus ainulaadse videoblogiga, mille eesmärgiks on anda meie meeskonna positiivset mõtlemist edasi ka ettevõttest väljapoole. Siiani on videoblogis ilmunud keskmiselt üks postitus kuus ning lühiklippides käsitletud teemade hulka kuuluvad näiteks oma unistuste teoks tegemine, muudatuste ebamugavus ja harjumuste muutmine. Kuna Elari videoblogi on oma jätkusuutlikkust tõestanud, uurisime temalt, mis teda selleks ajendas ning mida kuulajad/vaatajad tulevikus oodata võiksid.

Elari, mis ajendas Sind videoblogi pidama?
Ma sain aru, et see mis ma olen ise kogenud ja õppinud  ning seda jagades, et see läheb nii mõnelegi inimesele korda ning sellest on kellegile abi. 

Kas Sul on mõni eeskuju või oled Sa selleks mujalt inspiratsiooni saanud?
Mul on mitmeid eeskujusid, suurim ehk minu kirikuõpetajast vanaisa. Parim motivatsioonikõneleja Anthony Robbins on samuti olnud mulle väga hea õpetaja. 

Millist missiooni Sinu blogi täidab? Mida Sinu kuulaja/vaataja peaks saama?
Minu eesmärk on jagada mulle osaks saanud õppetunde. Ma usun, et meil võivad inimestena olla erinavd teerajad, kuid eesmärk sama. Selleks tulebki jagada oma kogemusi, et äratundjad  teaksid, mis suunda võtta.

Mille järgi valid teemad, millest rääkida?
Teemate valik on tõsielust. Ma räägin seda, mida olen ise läbi elanud, mõelnud kogenud. Suures plaanis, mida blogides üldiseltki jagatakse. Tahan olla eluline ja praktiline, pakkuda lahendusi ning soovitusi, kuidas tuua muutusi ellu, mis on võib-olla soiku jäänud.

Kas järgmise videopostituse teema on juba olemas?
Järgmise postituse teema on eesmärgipärane elu. Minu elustiil on väga kiire, teen palju tööd ja sageli kuni 12 tundi päevas. Väsinult koju jõudes olen end leidnud mõttelt, et milleks see kõik ning kui kaua veel. Usun, et eesmärkide ja selgete plaanide järgi elades tõstame oma elu kvaliteeti ning kindlasti ka lähedaste inimeste omi.

Millist tagasisidet oled nende kolme kuu jooksul saanud?
Ma soovin tänada kõiki inimesi, kes on andnud tagasisidet minu algatuse kohta. Mitmed on öelnud, et said lisa-powerit, on seda ise läbi elanud või soovivad seda proovida.

Vaata Elari videoblogi SIIT!

Ülane Vilumets
Personalijuht

Compare Listings