Your search results

Uus Maa/Seven – Uus Maa Kinnisvarakonsultantide uus kaubamärk

Posted by UusMaaPluss on juuli 10, 2009
| 0

Screen shot 2009-10-07 at 7.27.13 PM
Alates 2009. aasta oktoobrikuust kasutab kinnisvarafirma Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ uut kaubamärki Uus Maa/Seven. Ettevõtte uue kaubamärgi kasutusele võtmine on tingitud kevadisest Uus Maa Kinnisvaragrupi jagunemisest, mille järel jagati elamispinnad ja äripinnad eraldi ettevõtete ja juhtimise alla.

Uus Maa/Seven tegevjuhi Andres Halli sõnul on uue kaubamärgi kasutuselevõtmine aasta alguses toimunud jagunemise loogiline järg, mille eesmärk on luua uus tugev ärikinnisvara konsultatsiooniettevõtte kaubamärk. Hall lisas, et selliselt jätkatakse varem valitud strateegia elluviimist. Samuti lisas ta, et kaks nime on kasutusel vaid üleminekuperioodil ning mõne aja pärast loobutakse Uus Maa nime kasutamisest jätkates  kaubamärgiga Seven Real Estate Advisors.

Uus Maa/Seven on fokusseerinud oma põhitegevuse ärikinnisvarale, et olla kinnisvaraturul ärikinnisvara liider. Uus Maa/Seven omab põhjalikku vakantsete äripindade ja uut pinda otsivate klientide andmebaasi, mis võimaldab majaomanikud ja üürnikud kokku viia lühikese aja jooksul ja efektiivselt.

Et klientidel oleks võimalik mugavalt vajalik info üles leida, on loodud ka uus koduleht www.7re.eu.

Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ on kinnisvara hindamisega, konsultatsioonidega ja ärikinnisvara vahendusega tegelenud juba üle 10 aasta. Ettevõttes töötavad kutselised kinnisvarahindajad ning hulgaliselt atesteeritud kinnisvaramaaklereid.

Annika Jakobson
Uus Maa/Seven kinnisvaraanalüütik

Compare Listings