Your search results

Uus Maa otsib aktiivselt ostjaid ka välismaalt

Posted by UusMaaPluss on juuli 10, 2011
| 0

Tänasel kinnisvaraturul on arvestatav osa kinnisvaraostjaid välismaalased ning neist üsna suure osa moodustavad meie põhjanaabrid soomlased. Uus Maa otsutas viia oma parimad kinnisvarapakkumised Soome, et leida uusi kliente ning tutvustada firmat ka väljaspool kodumaa piire.

Nii suunduski meie esindus koosseisus Uus Maa Kinnisvarabüroo  juhatuse esimees ja äripindade tegevjuht Mika Sucksdorff ning Tallinna kesklinna piirkonna maaklerid Tiiu Lehtonen, Margit Sild ja  Kaija Kullat Helsingis 1. ja 2. oktoobril toimunud kinnisvaramessile Koti Ulkomailla. Messil olid peaasjalikult esindatud soojema kliimaga maade kinnisvarapakkumised, kuid ka meie „lõunapoolne“ kinnisvara tekitas kohalikes inimestes suurt huvi. Kõnekas on fakt, et üks Hispaaniasse korterit soetada plaaninud messikülastaja tegi meie boksis otsuse sõita hoopiski Eestisse kinnisvara vaatama ning tänaseks on tal juba Tallinna korter broneeritud.

Messipäevad olid väga töised ja huvilistele tuli anda selgitusi nii kinnisvarapakkumiste kui ka kinnisvaraturu hetkeolukorra kohta. Eesti kinnisvaraturust ja selle eripäradest rääkis põhjalikumalt Mika Sucksdorff, kes esines mõlemal päeval kinnisvarakonverentsil ettekandega. Kuulajad olid teemast siiralt huvitatud ja esitasid palju küsimusi ning pärast Mika esinemist oli meie messiboksis järjekord kinnisvarahuvilistest. Meile oli see meeldiv töine vaheldus ja muuhulgas võimalus suhelda erinevates riikides tegutsevate kolleegidega. Tõdesime taas, et paljud soomlased on huvitatud Eestisse kinnisvara ostmisest nii puhkuse kui ka investeerimise eesmärgil.

Compare Listings