Your search results

Uus Maa on jätkuvalt üks parimaid töötaja- ja peresõbralikke ettevõtteid

Posted by UusMaaPluss on juuli 6, 2011
| 0

Äripäeva ning ajakirja Pere ja Kodu korraldatud Eesti pere- ja töötajasõbralike ettevõtete konkursil pälvis Uus Maa Kinnisvarabüroo 12nda koha. Rõõm on tõdeda, et Uus Maa on aastaga tõusnud 6 kohta, 2010. aastal olime 18ndad.

Kuulates tänavu parima töötaja- ja peresõbraliku ettevõtte tiitli võitnud Microsoft Estonia OÜ esindaja sõnumit, oli tegelikult hea meel tõdeda, et paljuski langesid Uus Maa ja Microsoft Estonia põhimõtted oma töötajatele hooliva ning arendava keskkonna loomisel kokku. Pere ei ole ega saagi olema konkurendiks tööle, vaid on hoopis väga suurt toetust pälviv osa töötaja igapäevaelus.

Nüüd kui masu on möödumas, on töötaja- ja peresõbralikkus tööotsija jaoks mängimas üha olulisemat rolli töökoha valikul. Keerulistel aegadel on alati kõige olulisem lähedaste olemasolu, nende tugi ja hoolivus annavad jõudu raskustest üle saada, et koos helgesse tulevikku astuda.

Teisest küljest on inimesed hakanud üha olulisemaks pidama eneseteostust. Isegi kui alati ei ole igapäevaste  tööülesannete juures erinevaid nüansse, mis tööpäeva rikastavad, on ettevõte see, kes saab tuua päeva sära ning positiivset meeleolu. Olgu selleks siis hoolivad juhid, ühtehoidvad kolleegid, mitmekesised meeskonnaüritused või hoopis kiiresse tööpäeva maitsev lõunaamps, “heade mõtete tuba” (kus saab raamatuid lugeda, kuulata isiksust arendavaid plaate või oma mõtteid häälestada), võimalus oma laps terveks päevaks Uus Maa hoole alla usaldada.

Uus Maa elukondliku osakonna juhataja Elari Tamme sõnul on töötajad parim fookusgrupp, kellele parimat teenust pakkuda. “Kui ettevõtte inimesed on rahul ja rõõmsad, siis miks ei peaks olema ka kliendid?” küsib Tamm ja lisab, et igapäevane töö, mis keskendub selle, et olla oma töötajale parim ettevõte ja nende perede suhtes hea ja paindlik, on Uus Maa väärtusteahela tipus. “Nii täidame kõige paremini oma missiooni ja tagame parima teenuse.” ütleb Elari Tamm.

Kindlasti on Uus Maal Microsoft Estonialt ning paljudelt teistelt pere- ja töötajasõbralikkuse edetabelis palju õppida ning oma töökeskkonnas arendada. Oleme väga õnnelikud ja tänulikud meie töötajate poolt antud tunnustusele, sest paljuski on suurepärane tulemus ka uusmaakate endi teha. Sihid järgmiseks aastaks aga terendavad silme ees.

Hanni Niidas, Uus Maa turundusjuht

Compare Listings