Your search results

Uus Maa näitab esimesena Eestis kinnisvaraobjektide pilte 3D-na

Posted by UusMaaPluss on mai 10, 2010
| 0

Kõik, kes on näinud kinos 3D filme, teavad, millise harukordse efekti annab filmi nautimisel uus tehnoloogia. Nüüd on Uus Maa Eesti kinnisvarafirmadest esimesena pakkumas võimalust vaadata eksklusiivseid kortereid ning maju internetis ruumilisena ehk läbi 3D prillide. 3D piltide ideed tutvustas Uus Maa Kinnisvarabüroole  GoodPoint OÜ juhatuse esimees Siim Saarna, kes on 3D piltide looja ja prillide maaletooja. Uus Maa 3D pildid valmivad Uus Maa enda spetsialistide poolt.

3D pildi efekt annab ruumilise kujutluse korterist või majast, mis on väga lähedane sellele, kui viibida reaalselt koha peal. 3D piltide vaatamine on abiks klientidele, kes viibivad välismaal või pole neil lihtsalt erinevatel põhjustel võimalik objekti vaatama minna. Siin on näited kinnisvarakuulutusest, millel on lisaks tavalistele piltidele ka 3D pildid: http://www.uusmaa.ee/est/objects/view/20241 

Kui huvilisel endal ei ole kodus 3D prille piltide vaatamiseks, siis Uus Maa saadab prillid kliendile tasuta koju, piisab, kui võtta ühendust Uus Maa objekti müüva maakleriga.

Uus Maa on alati läinud kaasa mõistlike ning innovaatiliste tehnoloogiliste uuendustega, et anda oma klientidele võimalus kasutada kõiki neid hüvesid, mida pakub moodne internetitehnoloogia. Lisaks 3D piltidele on Uus Maa klientidel juba aastaid võimalus tellida oma objektidele virtuaaltuur.

 

Compare Listings