Your search results

Uus Maa Kinnisvarabürool uus ja senisest innovatiivsem koduleht

Posted by UusMaaPluss on mai 3, 2010
| 0

Eesti ühel suuremal ja tuntumal kinnisvarabürool Uus Maa on valminud uus koduleht. Põhjaliku uuenduse läbinud koduleht on senisest kliendisõbralikum, informatiivsem ja innovatiivseim.

Uus Maa on viimastel aastatel jõudsalt arenenud oma sidusteenuste osas, eesmärgil pakkuda klientidele parimat kinnisvaraalast teenust. Väga oluliseks osaks ettevõtte laienemises ja arengus on klienditeenindus koos parimate tugiteenustega, millest olulisim on ettevõtte koduleht ja otsingumootor.

„Uus Maa Kinnisvarabüroo on alates möödunud aastast keskendunud vaid eraklientide teenindamisele ja teenustele ning  seega oli õige aeg teha endise, pigem korporatiivse välimusega kodulehe asemel soe, sõbralik ning interaktiivne koduleht,” sõnas Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Hanni Niidas.

Uue kodulehe ettevalmistus ja aktiivne töö käis ligi aasta aega ning Uus Maa meeskond on ise tulemusega väga rahul. Kodulehel on põhifookuses lihtsus ja loogilisus, et kodulehte külastaja saaks sealt mugavalt vajaliku info kätte ja ei peaks tegema liigseid aeganõudvaid klikke.

„Meie eesmärk on olla Euroopa parim kinnisvarabüroo ja pakkuda klientidele positiivseid emotsioone ning seetõttu on igasugused innovatiivsed lahendused meile väga tähtsad nagu näiteks on kodulehel erilisel kohal Uus Maa imagovideo, mis peegeldab selgelt meie meeskonna eristuvust ja tugevust,“ lisas Hanni Niidas.

Uus koduleht on eelmisest veelgi kasutajasõbralikum, info leidmine on kiirem ja loogilisem, pakkudes senisest rohkem ja paremaid eeliseid.

  • Esiteks on selgelt välja toodud Uus Maa sidusteenused ja võimalus nende kiireks tellimiseks. Sidusteenused on täna kinnisvara müügi või ostuga tegelevale kliendile olulised lisaväärtused.
  • Teiseks on kiire ja lihtne otsingusüsteem, mis võimaldab senisest lihtsamini ja kiiremini leida üles näiteks vajaliku Uus Maa maakleri, hindaja või ehitusinimese kontaktid.
  • Kolmandaks suureks eeliseks on eraldi võimalus videote presenteerimiseks.

Uus Maa uue kodulehe valmistaja ja süsteemide autor on A3 Interactive, kellega Uus Maa teeb koostööd juba pikki aastaid.

A3 Interactive juhataja Agor Eiskop räägib Uus Maa uue kodulehe kohta järgmist: “Uus Maa uus veebileht pole kaugeltki enam tavaline koduleht, vaid pigem portaali mõõtmetega, nagu Eesti suurimale kinnisvaravahendajale kohane. Lisaks detailsetele kinnisvaraobjektide otsingutele leidub lehel rohkelt informatsiooni kinnisvara turu kohta, uudiseid, arvamuslugusid ning muud kasulikku infot, mida läheb vaja kinnisvara tehingu ettevalmistamisel ja sõlmimisel.”

Compare Listings