Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo uuendas juhatust

Posted by UusMaaPluss on detsember 5, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo annab teada, et seoses elamispindade ja äripindade valdkondade lahutamisega ning omandisuhete muudatustega, muudetakse ettevõtte juhatust. Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liikmetena jätkavad Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Liisi Sala ja Andrus Soonsein ning uuteks juhatuse liikmeteks valiti turundusjuht Tiina Shein ja Tallinna elamispindade osakonna juhataja Elari Tamm. Juhatusest taandusid Urmas Laur ja Ville Jehe.

Tiina Shein ja Elari Tamm on Uus Maas töötanud alates aastast 2004. Nad on tõestanud oma lojaalsust ettevõttele ning märkimisväärselt kaasa aidanud selle arengule. Tiina Sheini panus Uus Maa turunduse- ja kommunikatsioonijuhtimisse on hindamatu. Elari Tamm on tõusnud maaklerist ettevõtte asendamatuks liidriks ning juhib hetkel Uus Maa Tallinna maaklerite ja kolimisteenuste osakondade igapäevatööd.

Juhatuse esimehe Jaanus Lauguse kommentaar: “Meil on hea meel nimetada ettevõttele uued juhatuse liikmed. Meie ettevõttele on omane kaasav ning demokraatlik mõtteviis, seetõttu laiendame ka juriidiliselt otsustusõigust inimestele, kes praktikas oluliselt ettevõtte saatust määravad. Ühtlasi täname tagasi astunud juhatuse liikmeid nende panuse ja seniste suurte saavutuste eest.”

Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu turuliider vahendus -ja hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat.

tiina_sheinelari

Compare Listings