Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo saab uue juhatuse esimehe

Posted by UusMaaPluss on mai 12, 2011
| 0
Alates 2012. aasta 1. jaanuarist on Uus Maa Kinnisvarabürool uus juhatuse esimees, kelleks saab ettevõtte põhiomanik Jaanus Laugus.

“Kuna turul on keerukad ajad ja muutused paremuse poole on üldise majandusfooni taustal rasked tulema, vajab ettevõte kõikide võtmeisikute sajaprotsendilist pühendumist, et ka sellises olukorras kasvada ja areneda. Seetõttu naasen ettevõtte aktiivse juhtimise juurde,” põhjendas muudatust Jaanus Laugus.

Senine juhatuse esimees ja üks omanikest, Mika Erik Sucksdorff, keskendub edaspidi ärikinnisvara teenuseid pakkuva osakonna arendamisele. 2011. aastal tegi ta seda spetsiifilist tööd juhatuse esimehe ameti vastutusrikka tegevuse kõrvalt.

“Kahte vankrit on korraga raske vedada, seetõttu otsustasime osad Jaanusega jaotada. Jaanus on kindel mees ettevõtte üldjuhtimises. Mina keskendun Uus Maa äripindade osakonna teenuste arendamisele,” ütles Sucksdorff.

“Aasta juhatuse esimehena on olnud hästi huvitav. Oleme Uus Maaga arenenud jõuliselt edasi. Ehitasime uuesti üles Uus Maa äripinnad ning lõime Uus Maa Property Advisors osakonna, mis on juba oma esimesel tegutsemisaastal nõustanud paljusid investoreid ning vahendanud tehinguid. Meie suurepäraselt töötavas elamispindade osakonnas on tööl aina rohkem tõelisi professionaale,” kommenteeris Mika lõppevat aastat.

“Uus Maa on pidevas arengus ning järgmisel aastal on juhatuse esimeheks Jaanus Laugus, keda me teame kui uute, heade mõtete genereerijat, visionääri ja asjade jõulist edasiviijat. Ootan suure innuga, kuidas me järgmisel aastal koos edasi liigume,” lisas Sucksdorff.

Lisaks kuulub Uus Maa Kinnisvarabüroo omanikeringi Elari Tamm, kes tegeleb elamispindade teenuste juhtimise ja arendamisega.

Compare Listings