Your search results

Uus Maa Kinnisvarabüroo müüb Jõelähtmel eksklusiivseid golfivillasid

Posted by UusMaaPluss on november 11, 2007
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on hea meel teada anda, et Jõelähtmele rajatavate eksklusiivsete golfivillade müümiseks loodi partnersuhted Jõelähtmel asuva Estonian Golf and Country Club`iga (EGCC).

“Golfivillad on unikaalsed oma asukoha ja vaadete tõttu, pakkudes maalilisi merevaateid, kaunist loodust ning ühe Skandinaavia parima golfiraja naabrust,” lausus golfivillade müügi eest vastutav Uus Maa Kinnisvarabüroo maade ja majade osakonna juht Andrus Soonsein ning lisas, et tegemist on äärmiselt eksklusiivse kinnisvaraprojektiga, kuna Eestis pole varem olnud golfivillade pakkumist.

Kõik golfikülas asuvad krundid müüakse koos eksklusiivsete villadega ning täna on müügil 4 erinevat golfivilla tüüpi. Kõik golfivillad on 2-korruselised, suurusega alates 162 m2 ning hinnad algavad 6,5 miljonist kroonist. Maja hind sisaldab boonusena ka EGCC aktsiaid.

Golfivillade puhul on tegemist äärmiselt unikaalse ja eksklusiivse arhitektuuriga. Majad on projekteeritud selliste tuntud arhitektide poolt nagu Aare Saks, Emil Urbel ja Andres Siim.

Estonian Golf & Country Club asub Tallinna kesklinnast 23 km kaugusel, Jõelähtmel, Rebala muinas- ja kultuurimaastikul. 130 hektari suurusel maa-alal asuva 27-rajalise golfiväljaku, kus lisaks asuvad ka klubihoone ja restoran, on projekteerinud Soome noorema põlvkonna golfiväljakute disainer ja professionaalne golfimängija Lassi Pekka Tilander.

“Estonian Golf & Country Club väljak on Eestis ja ka mujal maailmas unikaalne ning pikemas perspektiivis saab sellest kohast tõeline pärl – iidsed tammed, sammaldunud kivimürakad keset golfiradu, lisaks jõele ja merele on siin arvukalt veesilmasid ning seda kõike kroonivad maalilised vaated ja tervislik keskkond,” lausus golfikeskuse president ja looja Mait Schmidt.

Kuna tegemist on eelkõige eksklusiivse ja unikaalse projektiga, siis toimub golfivillade müük ja tutvustus ka väga personaalselt. Eelnevalt Uus Maa maakleriga kokku leppides tehakse Estonian Golf & Country Club piirkonnas personaalne külastustuur, mille käigus tutvustatakse näidisgolfivillat ning näidatakse väljakute vahel olevaid juba valminud villasid ja vabu krunte.
Golfivillade müügiga tegelevad Uus Maa Kinnisvarabüroo maade ja majade osakonna juht Andrus Soonsein ning maade ja majade maakler Sven Pedari.

Compare Listings