Your search results

Uus Maa Invest hakkab kokku ostma kinnisvara

Posted by UusMaaPluss on juuni 5, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo tuleb turule uue tootega, mille raames hakatakse ostma klientidelt soodsa hinnaga kinnisvara. Selle tarbeks on loodud eraldi ettevõte Uus Maa Invest, mille eesmärgiks ja tegevusalaks on kinnisvarasse investeerimine. Pikemas perspektiivis on ettevõttel plaan siseneda ka kinnisvara arendustegevusse.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Jaanus Laugus sõnab: “Usume, et turul on kinnisvarahindade tase väga soodne ning praegu on õige aeg teha parimad tehingud“. Kokku ei osteta kõiki kinnisvaraobjekte, vaid pigem teenindatakse neid, kellel on tähtis likviidsus ja kinnisvara realiseerimisega kiire.

Uus Maa Invest valib oma portfelli soodsa hinnaga elamispinnad Tallinna linna väljakujunenud piirkondades. Samas on huvipakkuvad kõik märkimisväärse allahindluse läbi teinud kinnisvarapakkumised üle Eesti.

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff lausub: “Kevadised tuuled on Eesti kinnisvaraturule toonud mitmed välismaiseid ostjaid ja investoreid, kes tunnetavad turupõhjale iseloomulikke tendentse. Nad on valmis ostma Eesti parimat kinnisvara väga soodsalt, mida eestlane siis hiljem kallilt tagasi ostab. Ja ausalt, ei tahaks lasta sellisel situatsioonil juhtuda.“

Kõigil kellel müügiga kiire, palume pöörduda Uus Maa kinnisvaramaaklerite poole üle Eesti Uus Maa esindustes või saata oma kinnisvaraobjekt meiepoolse pakkumuse saamiseks Uus Maa üldisel elektronposti aadressi uusmaa@uusmaa.ee. Meie spetsialistid reageerivad kiiresti ning teenus on teadaolevalt korrektne ja usaldusväärne. Tegemist ei ole turunduskampaaniaga, vaid reaalse tegevusega. Uus Maa kui liider kinnisvaraturul usub, et kinnisvarainvesteering on tark investeering tänases turusituatsioonis ning võtab kinnisvara kokkuostmisega ise riski. Pikemas perspektiivis on Uus Maa Investi kinnisvaraportfellist plaanis kujundada huvilistele avatud investeerimisfondi laadne toode.

“Hetkel planeerime investeerida finantsinvestori kaasabil kuni 20 miljonit krooni Tallinna tüüpkorteritesse. Seejärel otsustame edaspidise tegevuse,” lisas Jaanus Laugus.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu turuliider vahendus- ja
hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat ning omab esinduskontoreid kõigis Eesti suuremates linnades.

Compare Listings