Your search results

Uudis! Uus Maa kodulehel on ostu- ja üürisoovide andmebaas

Posted by UusMaaPluss on juuli 3, 2011
| 0

Soovite oma korterit või maja müüa, aga ei taha reklaamimiseks kasutada kinnisvaraportaale? Uus Maa Kinnisvarabürool on selleks lahendus: ostu- ja üürisoovide andmebaas aadressil www.uusmaa.ee.

Märtsikuus lisandus Uus Maa kodulehele värske rakendus, mis annab kõigile kinnisvaramüüjatele ja -üürijatele võimaluse tutvuda ostu- ja üürisoovidega. Teisalt on ostu- ning üürihuvilistel hea võimalus edastada oma soovid Uus Maale, kes need oma kodulehele huvilistele vaatamiseks üles paneb.

Käesolev rakendus on kasulik kõigile kinnisvara vastu huvi tundvatele inimestele. Kinnisvara müüjad ja üürileandjad, kes ei soovi oma pakkumist avalikkusele näidata, saavad ostu- ning üürisoove vaadata Uus Maa andmebaasist ning huvide kokkulangemisel maakleriga ühendust võtta. Oma kodu osta või üürida soovivad inimesed saavad edastada konkreetsed tingimused avalikkusele ning seeläbi on suurem ning kiirem tõenäosus endale sobiv kodu soetada.

Ostu- ja üürisoovid jõuavad Uus Maa kodulehele põhiliselt läbi Uus Maa maaklerite, hindajate ja kinnisvaraportaalide kontaktide. Oma soovi saatmiseks piisab, kui kirjutada aadressil uusmaa@uusmaa.ee või helistada telefonil 627 2600.

Käesolev teenus on kõigile tasuta ning kehtib nii elamis- kui ka äripindade ostu- ja üürisoovide puhul.

Compare Listings