Your search results

SEB uus toode

Posted by UusMaaPluss on oktoober 1, 2008
| 0

10-01-2008

Alates detsembrist pakume uut lahendust SEB Järelmaks, mis annab ostjatele võimaluse saada soovitud kaup või teenus kätte kohe ning tasuda selle eest hiljem osade kaupa.

Loomulikult on uus teenus kasulik ka kaupmeestele ja teenindusettevõtetele, kes tahavad oma kaupa või teenust pakkuda võimalikult suurele ostjaskonnale.

SEB Järelmaks on väikelaen, mida saab taotleda kaubandus- või teenindusettevõtetes pärast sobiva kauba või teenuse välja valimist. Klienditeenindaja edastab spetsiaalse veebikeskkonna e-agendi vahendusel ostja järelmaksutaotluse SEB Eesti Ühispangale, kes analüüsib kliendi taotlust ning saadab kaupmehele kuni 15 minuti jooksul laenuotsuse. Positiivse otsuse korral võib ostja kaupluses või teenindusbüroos järelmaksulepingu allkirjastada ning kohe soovitud kauba või teenuse kätte saada.

SEB Järelmaksu summa on 2000-150 000 krooni ning järelmaksu saab vormistada kuni 48-kuuliseks perioodiks. Täpse kuumakse suuruse soovitud perioodi korral saab teada kaupluse klienditeenindajalt.

Järelmaksu tagasimaksmine algab lepingu sõlmimisele järgnevast kuust ning see protsess on väga mugav: pank võtab kliendi valitud maksepäeval pangakontolt järelmaksu kuumakse automaatselt maha. Kui kontot SEB Eesti Ühispangas esialgu ei ole, avatakse see koos järelmaksulepingu sõlmimisega ning hiljem peab järelmaksu saaja hoolitsema vaid selle eest, et kontol oleks piisavalt vaba raha maksete tegemiseks.

SEB Järelmaksu saab taotleda iga täisealine isik, kelle sissetulek on vähemalt viimase kuue kuu jooksul laekunud regulaarselt pangakontole. SEB Eesti Ühispanga klientidel piisab isikut tõendava dokumendi (passi, ID-kaardi või autojuhiloa) esitamisest, teiste pankade klientidel tuleb lisaks esitada konto väljavõte viimase kuue kuu kohta (võib olla internetipangast välja trükitud). Juhul, kui järelmaksu soovija ei ole Eesti kodanik, peab elamisluba kehtima vähemalt järelmaksu tähtaja lõpuni.

Kaupmehele tasub pank kauba või teenuse eest kohe, kui kaupmees on järelmaksulepingu dokumendid panka esitanud.

Hoolimata sellest, et järelmaksu lahendus on veel üsna uus, laieneb SEB Järelmaksu pakkuvate kaubandus- ja teenindusasutuste võrk hoogsalt.

Kõik ettevõtted, kes soovivad SEB Järelmaksu pakkuda, võtke palun meiega ühendust oma kliendihalduri kaudu või helistage telefonil 665 5100 või saatke e-kiri aadressile eagent@seb.ee. Koostöölepingu sõlmimine pangaga käib kiiresti ning järelmaksu pakkumine võib alata juba sama või järgmise nädala jooksul!

Compare Listings