Your search results

Rotatsioon Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuses

Posted by UusMaaPluss on märts 10, 2010
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees vahetub rotatsiooni korras: senise juhatuse esimehe Jaanus Lauguse kohused võtab üle tegevjuht Mika Sucksdorff.

Mika Sucksdorff võtab oma õlgadele nii ärikinnisvara teenuste käivitamise kui ka Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe ameti. “Uus Maa on pidevas arengus ning mul on väga hea meel olla osa sellest arengust. Suured tänud Jaanus Laugusele, kes on vedanud Uus Maad senise juhatuse esimehena. Püüan aidata Uus Maad sama suure sammu võrra edasi,” ütles värske juhatuse esimees Sucksdorff.

Senise juhatuse esimehe Jaanus Lauguse vastutusalaks saab nüüdsest Uus Maa investeeringute juhtimine, ühtlasi jätkub Lauguse oluline roll Uus Maa juhatuse liikme ja suuromanikuna kogu ettevõte strateegia kujundamises.

Laugus ütles, et juhatuse esimehe rotatsioon pole küll Eestis seni väga levinud, ent on maailma juhtimispraktikas laialt kasutust leidnud, et vältida ettevõttes stagneerumist. Tema sõnul on ju loomulik, et riigil vahetub president, mistõttu peaks see sama moodi olema ka ettevõttes. Laugus kinnitas, et ta ei plaani mingil moel taanduda ettevõtte juhtimisest ega oma enamusosalust müüa. “See samm näitab täielikku usaldust ettevõtte tippjuhtkonnas, julgust anda otsustus ning vastutus ettevõtte käekõigu eest teisele inimesele,” märkis Jaanus Laugus.

Laugus on olnud Uus Maa juhatuse esimees viis aastat ning töötanud ettevõttes üle 15 aasta, alustades maakleriametist.

Uus Maa juhtimises toimub lisaks  veel üks muudatus. Uus Maa Kinnisvarabüroo elukondliku kinnisvara juhiks on alates oktoobrist Elari Tamm, kes oli seni Tallinna maaklerite osakonna juht.
Nüüdest kuulub tema vastutusalasse ka elukondlik hindamisteenus Tallinnas, vabariigi kontorivõrgustiku elukondlik pool ja Leedu frantsiisi juhtimine.

“Ma olen väga õnnelik ja motiveeritud, võtsin uue väljakutse vastu, olles täis entusiasmi ning tegutsemistahet. Töö inimestega on parim, mida suudan ette kujutada,” sõnas Elari Tamm.

 

Compare Listings