Your search results

Pressiteade: Jaanus Laugus istus Äripäeva Kuumal Toolil

Posted by UusMaaPluss on november 3, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus vastas 25. veebruaril kõigile Äripäeva lugejate küsimustele. Online intervjuu peamiseks eesmärgiks oli lugejatele täpsemalt selgitada Uus Maa elamispindade ja äripindade valdkondade jagunemist.

Kinnisvaraturu arvamusliidrina on Jaanus Laugus juba kolmandat korda Äripäeva Kuumal Toolil istunud, kuid seekord oli tegemist eksklusiivse intervjuuga, kuna Jaanus Laugus on esimene kinnisvarafirma esindaja, kes andis online intervjuu ehitusuudiste.net portaalis.

Online intervjuu raames oli kõigil huvilistel võimalik oma küsimus esitada, millele Jaanus Laugus paari tunni jooksul online´is vastused andis. Küsimusi oli palju ja huvi kinnisvara valdkonna vastu oli suur. Peamised teemad olid Uus Maa jagunemine, hindade langus ja turu üldine olukord.

“Tugevat selgroogu, uute tingimustega kohandatud visiooni ja selget strateegiat mõtete elluviimiseks. Turule on antud restart, turg jaguneb uuesti ümber. Kes suudab sellest katsumusest läbi tulla, uute tingimustega kohaneda, saab tugevamaks kui kunagi varem,” kõlas kokkuvõtvalt Jaanus Lauguse soovitus kõigile kinnisvaraturul osalejatele 2009. aastaks.

Online intervjuud saad lugeda siit.

Compare Listings