Your search results

Persoonilugu: Uus Maa 2010.a Aasta Alustaja Marje Soosaar

Posted by UusMaaPluss on august 1, 2011
| 0

Kui Marje Soosaar 2010.aasta päikselisel juunikuu päeval Uus Maa kontorisse astus, käis kogu Uus Maa meeskonnast läbi kerge särin. Uus Maa 2010.a Aasta Alustaja Marje on 24/7 täis energiat, ülevoolavat rõõmu ning ürgset naiselikku väge, mis on heas kooskõlas enesedistsipliini ja suure töövõimega.

Marje, kuidas sa Uus Maa Kinnisvarabüroosse tööle sattusid ja mida sa enne seda tegid?
Tegelikult hakkas see maakleriks saamise kihk mind kummitama pea 10 aastat tagasi. Toona aitas mind “hädast välja” tööle asumine kinnisvara müügijuhina AS Merko Ehituse elamuehitusdivisjoni. Ametikoht kinnisvara müügijuhina ehitusfirmas aga ei ammendanud 100 %-liselt vajadust hakata ettevõtjaks ja toimetada ehituse- ja kinnisvaraturul. Tööle asumine Uus Maa Kinnisvarabüroosse oli planeeritud: alates esimesest kontaktist Uus Maa personalitöötajaga ja olles tutvunud sõbraliku, noorusliku ja innovaatilise kollektiiviga, ei visualiseerinudki end mujale kui vaid Uus Maasse.

Mis sulle oma töö juures meeldib, et sa ikka veel kinnisvaravaldkonnas oled?
Eks ikka on nii, et inimene teeb elus tegevusi, mis enam südamelähedasemad ja mis tal kõige paremini välja tulevad. Ehitamise ja loomise kirg on mind lapsepõlvest alates innustanud, teadmisi selles vallas lisas ehitusinseneri diplom ja kogemust jagasid erinevad töökohad oma erialal. Teen oma tööd naudinguga, olen iseenda ja oma aja peremees, abimeesteks mulle on minu pikk töö- ja elukogemus, loomuomadused, kõrge enesedistsipliin ja ausameelsus.

Sind pärjati Uus Maa 2010 Aasta Alustaja tiitliga, mis tunde see sinus tekitas ja mida soovitad tänavu uutele alustajatele?
Tunnustus ja märkamine on alati innustav – hoobilt suureneb positiivse energia tase, mis omakorda jälle tingib hea energia laialipeegeldamise – ja nii see oravaratas toimibki: hea sünnitab head. Proovige ja uskuge see teooria ei vea teid kunagi alt. Algajatele teadmiseks, et tööd tuleb teha palju, laitmatult ja armastusega, siis tuleb “kiitus” ka.

Elad küll linnakorteris, aga hing ihkab maale, mis seal maal on?
Maal on mets ja meri ja päikesesära, uimastav õhk, linnulaul, kärestiku sulin, aialapike, kus vaikselt põldu pidada, majake, mis pidevat kõpitsemist vajab – ja kõik see asi kokku taandab linnastressi ning täidab patareid enneolematu energiaga. See on tegelikult PÄRIS elu.

Kas ja miks peaks sinu arvates inimene endale maale suvila ostma, kui tal on linnas õdus maja piisavalt suurel krundil?
Ma olen väga praktilise meelelaadiga inimene: päris kindlasti ei pea inimene endale õdusa maja kõrvale suvilat ostma. Minu silmis töötab hästi mudel: maksimaalselt kõigi mugavustega korter keset linnakära ja suvila metsiku looduse ning täieliku vaikuse ja rahuldava eraldatuse keskel.

Kui palju ja kuidas on regulaarne spordi tegemine sulle sinu karjääris tuge ja jõudu juurde andnud?
Ei kujutagi oma elu spordita ette, niikaua kui olen aktiivselt äris tegelnud, niikaua on ka tervisesport minu parim semu olnud. Kuna töö on väga vaimne, siis mõnus tasakaalustus terviseklubis, matk mererannas või ring suusarajal puhastab kenasti vaimu ning laadib organismi palju uut valget energiat. Kui matkalt mererannas ammutad uut mõtet ja energiat mere kohinast, mahedast tuulest ja päikesest, siis naiste Lady-trim võimlemisklubis saad lihasepingutusele boonusena kaasa ka tasuta nõustamisteenuse – pole eriala, millise ala esindajat meie hulgas ei oleks ja kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem.

Oled nakatunud teatripisikuga, millised on meeldejäävaimad etendused ja miks?
Omada teatripisikut on kahtpidi teretulnud: esiteks on teatrisseminek organiseeritud meelelahutus koos sinna juurde kuuluvaga ja teiseks on kosutus vaimule. Argipäeval naudiks meeleldi mõnd head komöödiat, aga puhanud pea hindab sügav-psühholoogilist meelenaudingut. Viimne meeldiv üllatus oli NO99 teatri etendus Perikles ja seda üllatust tuli nii sisust kui ka vormist.

Kui sina tööl oled, siis ruum särab rõõmust ning kõigil tuleb naeratus näole, mis see on, mis sind häid emotsioone kiirgama paneb?
Olen enamjagu positiive ja optimistlik tüüp, üritan elada ausalt ning täita oma ülesandeid kohusetundlikult. Kõik ootused ja eesmärgid sead endale sina ise, täidad ka sina ise – järelikult saad olla endaga rahulolev või mitte rahulolev – kui oled endaga rahul, oledki õnnelik. Soovitav on väga hästi tunda oma sisemist regulatsiooni , siis saad ka oma õnnelik olemist reguleerida.

Milline on sinu elu moto?
Täna ehitad vundamenti homsele õnnele.

Kui sa peaksid oma elus tegema kannapöörde, kuhu sa läheksid, mida sa teeksid?
Ma arvan, et ei lähekski kuskile mujale, ei teekski miskit teistmoodi, sest tean, et olen siiani elanud õnnelikult ning tean, et asjad minu elus juhtuvad just selleks, milleks nad juhtuma peavad ja just siis, kui nad juhtuma peavad. Aga kogu loo juures on üks NB: mina ise pean oma reegleid täitma!

 

Aitäh Marje! Soovime Sulle edu ja kordaminekuid Uus Maas.

Compare Listings