Your search results

Pärnu Postimajas pakutakse äripindu alates 75 kr/ruutmeeter

Posted by UusMaaPluss on jaanuar 9, 2010
| 0

Uus Maa Pärnu Büroo alustas Pärnu kesklinnas endises Postimajas kaubandus-ja büroopindade vahendamist. Üürile tulevad büroopinnad suurustega 10-100 ruutmeetrit hinnaklassis 75 – 110 kr/ ruutmeeter.

Uus Maa Pärnu osakonna juhataja Peeter Sepp selgitas, et esimesele korrusele plaanitakse ehitada teenindus- ja kaubanduspinnad ja II-III korrusele büroopinnad.

Tänaseks on juba esimesed kliendid endale sobilikud büroopinnad välja valinud. Lähima poole aasta jooksul saab büroomaja uue ilme nii sisult kui väliselt. Samuti ehitatakse korruste vahele lift. Uus Maa Pärnu büroost tellitud eksperthinnangud on kampaania perioodil 10% soodsamad tavahinnakirjast.

Tema hinnangul on hinnatase võrreldes turu keskmisega üks madalamaid, st. alates 75 kr/ruutmeeter, mistõttu ta prognoosib, et ehkki hetkel allkirjastatud lepinguid veel pole, on aasta lõpuks on hoone vakantsus alla 10%.

Samas märkis Sepp, et Pärnu turust üldiselt rääkides prognoosib ta lähema poole aasta jooksul äripindade vakantsuse kasvu, mis puudutab just büroopindu suurusega 10-50 ruutmeetrit.

“Kaubanduspindade vastu esimesel korrusel on pidev nõudlus, kuid hinnaklassis alla 100 kr/ruutmeeter. Büroopindade ja kaubanduspindade üürihindade tõusu me ei näe,” märkis ta.

Compare Listings