Your search results

Parema koostöö nimel

Posted by UusMaaPluss on märts 8, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo eri piirkondade maakleritel on tavaks regulaarselt koos käia, et omavahel kinnisvaraturu temaatikat ja tööalaseid küsimusi arutada.

Tallinna kesklinna piirkonna maaklerid otsustasid oma iganädalased koosolekud viia uuele tasemele ja minna oma nõupidamistega kontorist välja. Kuna tänasel kinnisvaraturul on müügi efektiivistamiseks vajalik väga hea koostöö kolleegidega, siis sündis idee korraldada koosolekuid maaklerite müüdavatel objektidel. Nii on võimalik maakleritel tutvustada kolleegidele-koostööpartneritele oma vahendatavaid arendusprojekte ja üksikkortereid.

Esimesel nn väljasõiduistungil külastasime uut arendusprojekti Eha tn 8a. Projektijuht Siim Tarvis tegi kolleegidele põhjaliku ekskursiooni ja avas ajaloolisse villasse planeeritud korterite olemuse. Koha peal tekkis palju mõtteid ja koostööideid ning saime kinnitust ütlusele „oma silm on kuningas“.

Järgmine koosolek toimus Kadriorus, kus tutvusime miljööväärtuslike korteritega renoveeritud majades Faehlmanni 43 ja Faehlmanni 45. Korterite külastusest tekkinud mõtteid jagasime Kadrioru pargi veeres kohvikus jätkunud lõunasöögil.

Plaan on lisaks arendusprojektidele tutvustada kolleegidele ka müüdavaid üksikkorterid. Korterite müüjad on ideesse positiivselt suhtunud, sest eks ole igal maakleril oma klientuur ja selline korterite põhjalik tutvustamine suuremale maaklerite ringile aitab kindlasti kaasa kinnisvara edukamale müügile.

Kesklinna 2   Kesklinna 1
Fotodel: Kesklinna piirkonna maaklerid tutvumas Faehlmanni 44, 45 arendusprojektiga ning hilisem arutelu.

Margit Sild
Kesklinna piirkonna konsultant

Compare Listings