Your search results

Meie kliendid on meie sõbrad ja meie meeskond on meie perekond

Posted by UusMaaPluss on aprill 2, 2012
| 0

Sõbrapäev on Uus Maa meeskonnale väga oluline, sest selle päeva temaatika langeb paljuski kokku Uus Maa väärtuste ja hoiakutega – meie kliendid on meie sõbrad ja meie sõbralik meeskond on meie perekond.

Eesti Rahvakalendri andmebaasi andmetel tuleneb valentinipäev väidetavalt paganlikust viljakuspühast, mida peeti abielu ja naiste jumalanna Juno auks 14. veebruaril. Festivali ajal oli naistel tavaks kirjutada armastuskirju ja visata neid urni. Sealt tõmbasid neid loosina välja mehed ja asusid kirjutajat jälitama. Selline loosiga valentinide valimine kestis 18. sajandini. Ka on päeva algupära seostatud lindude ja mesilaste paaritumisaja algusega, mis keskaegse arusaama kohaselt juhtus 14. veebruaril.

Uus Maa kontoris urne ei ole, küll aga on meil traditsiooniline sõbrapäeva sein, kuhu saab punaste südamete abil oma headele kolleegidele jätta sooje sõnumeid. Seinale kirjutamine ning hiljem sõnumite lugemine tekitab meeskonnas palju elevust ja rõõmu. Kindlasti toovad päeva pidulikku meeleolu juurde ka maitsvad sõbrapäevapitsad, mida pakutakse uusmaakatele juba traditsiooniliselt igal aastal.

Käesoleval aastal ei unusta me ka oma sõpru väljaspool Uus Maad. Külastame kõiki laenuhaldureid Nordea pangas, Swedbankis ja SEB pangas, lisaks käime külas arendajatel, ajalehtede ja veebimeediate toimetajatel ning ajakirjanikel. Kingiks viime sõbralike sõnumitega kauneid kollaseid roose, magusaid kringleid ja stritsleid.

Compare Listings