Your search results

Lasnamäel leidub meeldivaid erandeid

Posted by UusMaaPluss on mai 7, 2010
| 0

Üldiselt peetakse Lasnamäed Tallinna linnaosadest kõige vähem ihaldusväärseks, ent üllatuslikult võib sealt leida ka meeldivaid erandeid.

Lasnamäe miinused on kõigil teada, seepärast polegi mõtet neil pikemalt peatuda. Hoopis huvitavam on vaadata neid näiteid, mis positiivselt üllatada võivad.

Merevaadet peetakse korteri puhul üldiselt suureks luksuseks, mida pakuvad kesklinna ja Pirita eksklusiivsed kortermajad. Kui väita, et merevaatega korteri võib osta ka 450 000 krooni eest, tundub see uskumatu. Ent Lasnamäel on see siiski võimalik.

Kui vaadata portaalide kv.ee või city24.ee pakkumisi, näeme järgmist pilti: ilusa merevaatega ühetoalise korteri Lasnamäel saab osta 450 000 krooni eest ja kolmetoalise vastavalt 600 000 krooniga. Samas – ühetoalise korteri hind Pirital jääb vahemikku 700 000 –1 400 000 krooni ja kolmetoaline võib maksta isegi kuni 10 000 000 krooni.

Kui Lasnamäed tuntakse üldiselt kui “kivikõrbe”, siis ka selles osas võime leida meeldivaid erandeid. Näiteks Kuristiku ja Katleri piirkond on Pirita-Kose metsapargist 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel ja kõrgematelt korrustel avaneb sealgi vaade merele ning paistab ka Tallinna sadam.

Seega, kui korteri otsimisel on kriteeriumiteks ilus vaade või looduslähedus, siis ei pea ilmtingimata piirduma vaid kallite piirkondadega, vaid võib kiigata ka Lasnamäe poole.

Compare Listings