Your search results

Kuldala korterite vastu tunnevad huvi lastega pered

Posted by UusMaaPluss on juuni 11, 2010
| 0

Uus Maa atesteeritud konsultant Alar Pauklin ütles, et Kuldala rajatava kortermaja vastu tunnevad huvi nooremad ja lastega pered – ehitusjärgus majas on 27 korterist müüdud neli.

Pauklini sõnul on suurem ostuhuvi 2-3 toaliste korterite vastu, mille hinnad algavad 900 000 kroonist. Väiksem huvi on suuremate korterite vastu, mille tükihind on vastavalt kallim.

Kuldala korterite ruutmeetri hind algab 18 000 kroonist.

Kuna Kuldala asub Tallinna piiril, on ühendus linnaga hea ning see meelitab ostjaid. Paljudele meeldib, et Kuldala asub roheluses eemal suurest linnakärast ning seal on väljakujunenud elukeskkond. Samuti on arendaja Koger&Partnerid tunnustatud ettevõte, kelle tööd usaldatakse.

Pauklin prognoosis, et ajaks, kui kortermaja järgmise aasta aprillis valmib, on pooled või rohkem korteritest müüdud, mis näitab, et taas on tulnud aeg, kus arendusi ostetakse ka “paberi pealt”. Sellise ostu eeliseks on see, et siis saab ise valida siseviimistlusmaterjale ning varasemad ka siseseinte asetust. Poolelioleva hoonega on võimalik lähemalt tutvuda mõne kuu pärast.

Compare Listings