Your search results

Kinnisvara Hispaaniasse – kaks aastat ilma laenumakseteta

Posted by UusMaaPluss on detsember 5, 2009
| 0

Uus Maa Kinnisvarabürool on rõõm teatada, et koostöös Atlas Internationaliga pakume kõigile välismaa kinnisvara huvilistele erakordset võimalust osta Hispaanias Costa Blancal kinnisvara väga soodsatel tingimustel. Kliendil tuleb vaid algul tasuda 30% deposiidiraha ja kahe esimese aasta jooksul kuni ehitise valmimiseni (kohalduvad konkreetsed tingimused) ei ole vaja maksta ühtegi laenumakset.

Atlas International Euroopa müügijuht James Dearsley ütleb:
“Me pole kunagi näinud nii head aega Hispaaniasse kinnisvara ostmiseks ja me tahame inimestel aidata seda mõista. Üsna pea näeme me klassikalist pakkumise ja nõudluse vahekorra muutumist, mis tõstab taas kord Hispaania kinnisvara hinnad üles. Põhiosa Euroopast on praegu Hispaania kinnisvaraturul väga aktiivseks muutunud, eriti skandinaavlased, seepärast saame rääkida vaid limiteeritud kogusest kinnisvarast, mis on veel saadaval.”

Marge Ambos, kes on Uus Maa Päikeserannikute kinnisvarakonsultant, lisab: “Meie soov on anda ka Eesti klientidele võimalus osa saada praegustest soodsatest hindadest ja suurepärastest pakkumistest. 30% deposiiti ja kaks järgnevat aastat ilma laenumakseteta – see on võimalus, mida ei tasuks kasutamata jätta.”

San Vicente 2 magamistoa ja 1-2 vannitoaga korter hinnaga 1 345 306 krooni kahekorruselises majas on võimalik osta, makstes deposiiti 627 585 krooni ning kaks järgnevat aastat pole laenumakse pärast vaja muretseda. Alumise korruse korter on koos terrassi ja aiaosaga ning ülemise korruse korteril lisaks suur katuseterrass. Korterite juurde kuulub ka ühisbassein ja -aed ning võimla. Miilide kaupa on läheduses näha tervislikku kosutust pakkuvaid soolajärvi ja roosasid flamingosid. La Algorfa golfirada on 6 km kaugusel ja Murcia lennujaam samuti lähedal.

Gran Victoria kinnisvara omanikuks võib saada 1 880 430 krooni eest, makstes sissemakseks 847 233 krooni. See vaimustav 2 magamistoaga bangalo on ühisbasseini ja -aiaga, veranda ja terrassiga. Asub golfiradade, bussiteede ja randade lähedal ning Murcia lennujaam on 13 km kaugusel.

Lisainfo saamiseks Hispaania kinnisvara kampaania kohta palun pöörduda Uus Maa Kinnisvarabüroo Päikeserannikute kinnisvarakonsultandi Marge Ambose poole, marge.ambos@uusmaa.ee või telefonil 5341 6900.

Compare Listings