Your search results

Jaan Puusaag sukeldub koos Uus Maa Investiga kinnisvaraarendusse.

Posted by UusMaaPluss on aprill 3, 2013
| 0

Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ
PRESSITEADE
27. veebruar 2012

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas täna uute arendatavate korterite eelmüüki Kalamajas, Graniidi 8. Projekti omanikeks on kinnisvaraturule juba tuntud OÜ Uus Maa Invest, kelle kõrval katsetab kinnisvaraarendust tunnustatud ettevõtja Jaan Puusaag. Aasta ettevõtja 2008 Jaan Puusaag ütleb: “Kinnisvaraturg on mulle alati huvi pakkunud. Tuleb tunnistada, et mulle tehakse iga päev palju ettepanekuid ja suuremas osas tuleb vastata keelduvalt. Aga oluline on säilitada avatus, et õige ja sobiv ettepanek ära tunda..  Uus Maa Kinnisvarabüroo on Eesti kinnisvaraturu liidripositsioonil olnud juba üle 20 aasta. Usaldan nende kogemust, professionaalsust, laitmatut reputatsiooni ning oskust leida igas turufaasis huvitavaid investeerimisprojekte.”

Ehitatava Graniidi 8 korterelamu Kalamaja asumis teeb unikaalseks keskkonda sobiv viilkatus ning kivist konstruktsiooni laudisega katmine, et säiliks puitasumi miljöö. Kõigis korterites on sundventilatsioon ja gaasiküte, korteri juurde kuulub panipaik soklikorrusel. Siseviimistluse osas jälgib sisekujundaja hoonesse sobivat kvaliteetset stiili. Enamikel korteritel on avarad rõdud ja autoparkimiskoht hoovis. Viimase korruse korteritele lisab väärtust kaminavalmidus. 

Kalamaja on Tallinnas viimaste aastatega aina enam hinnatud asum, seda eriti loomingulises eluvaldkonnas tegutsejatele. Kultuurikatel, Telliskivi loomelinnak, Meremuuseum ja Kultuurikilomeeter on vaid mõned üldsusele tuntud orientiirid, mis kunagi pikalt uinunud agulipiirkonnale on värskeid tuuli toonud. Aktiivne seltsielu ning kohalikud väikeärid pakuvad aastaringset avastamisrõõmu kõigile uutele ja juba Kalamajja kodu loonud elanikele.

Graniidi 8 kortereid hakkavad müüma Uus Maa Kinnisvarabüroo Põhja-Tallinna kinnisvaraga tegelevad maaklerid, kes on ise Kalamaja suured patrioodid. “Elan ise Kalamajas juba üle neljaaasta ja võin kinnitada, et siin tekib suhestus keskkonnaga. Sa ei ole anonüümne, tunned oma naabreid, teretad neid, te suhtlete omavahel. Siit saab jalutada mere äärde või vanalinna või parki. Siin on oma kirbuturg,  kohvikud, loomelinnak,” ütleb projekti juhtiv maakler Marina Hodus.

Uus Maa Invest (www.uusmaa.ee) on Uus Maa Kinnisvarabüroo sidusteenus, mille eesmärgiks ja tegevusalaks on kinnisvarasse investeerimine. Ettevõttel plaan siseneda ka kinnisvara arendustegevusse. 
Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ (www.uusmaa.ee) on Eesti juhtiv kinnisvaraettevõte, kus töötab tänaseks enam kui 120 kinnisvaraspetsialisti. Uus Maa on kahel korral (2009, 2010) valitud parimaks kinnisvara konsultatsiooni ja nõustamisfirmaks 
Mitt & Perlebach (www.mittperlebach.ee) tegeleb hoonete ehitamisega ja kinnisvara arendamisega ning pakub ehituse ja arendamisega seotud finantseerimislahendusi. Ettevõtte fookuseks on kortermajade, sotsiaalobjektide, lao-, tootmis- ja kaubanduspindade ehitamine. 

Compare Listings