Your search results

Elamis- ja äripindade arendusprojektide turul puhuvad uued tuuled

Posted by UusMaaPluss on märts 9, 2012
| 0

Kevad on alanud ning toonud uued tuuled Tallinna ja Harjumaa elamis- ning äripindade arendusprojektide turule. Hea meel on tõdeda, et lisaks teadaolevate arendusprojektide järgmistele etappidele on turule tulnud või tulemas ka täiesti uhiuued kvaliteetsed arendused. Täna on juba võimalus broneerida endale uus kodu Lillekülas Keemia 7 korterelamus. Ettevõtte omanik saab aga endale valida uued ruumid kesklinnas Narva mnt 9 või Rävala pst 4 büroohoonetes või siis hoopis kesklinnast väljapool Türi tn 9 ärimajas.

Elamispindade arendused

UHIUUS! Lilleküla korterid:Kristiine linnaosas Lilleküla asumis paiknevale Keemia 7 kinnistule ehitatakse uus korterelamu, mis jääb vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele kesklinnast. Korterid on mugavate planeeringutega ning enamikul neist on suur rõdu või terrass. Korterid on ideaalseks elukohaks neile, kes väärtustavad rahulikku ja kesklinnalähedast elukeskkonda.

Tutvu korteritega lähemalt www.uusmaa.ee/keemia7

Tammepõllu 23: Mais algab ehitus Tammepõllu tee 23, kuhu Uus Maa Kinnisvarabüroo juba praegu kortereid müüb. Hoonetesse on planeeritud 1- kuni 3-toalised avarad valgusküllased korterid, mille üldpind on vahemikus 38,6 – 75,1 m². Esimesed kiired saavad valida parema asetuse ja rõduga korterid. Tammeõue elurajoon asub mereäärses Viimsis keset loodusrahu ning on ideaalseks kodukohaks lastega peredele ja neile, kel südamelähedane ilus ümbrus ja turvaline keskkond. Asum koosneb kuuest 3-korruseliselt ja kuuest 4-korruselisest elamust. Erinevate lahendustega kaasaegse planeeringuga korterid sobivad ideaalselt nii paaridele, lastega peredele kui ka üksi rahulikku keskkonda hindavatele inimestele.

Rohkem infot www.uusmaa.ee/tammeoue

Köleri 14a: Köleri 14a on sisult uus, kuid vormilt ajalooline ning miljöösse sobiv maja. Maja on energiasäästlik ning tänu efektiivsele küttesüsteemile on prognoositavad kommunaalkulud väga madalad. Korterite siseviimistlus on kallimast hinnaklassist ja kvaliteetne. Majas on valminud luksuslik 2-toaline katusealune korter, kus sisedisaineri abil on sündinud ilus romantiline kodu. Korter on suurusega 55,5 (põrandapind 64,1 m2) ning täies ulatuses välja ehitatud: olemas kvaliteetne köök, seintel tapeedid, vanni ja aknaga vannituba. Samal korrusel ootab välja ehitamist 5-toaline korter suurusega 138,1 (põrandapind 153,7 m2). Hind sisaldab siseviimistlust (selle saab ostja ise valida kvaliteetsete materjalide hulgast). Kui hindate elu ajaloolises ja rahulikus Kadrioru miljöös, kuid peate oluliseks kvaliteeti, kaasaegseid mugavusi ja madalaid elamiskulusid, siis võite just siit leida oma unelmate kodu.

Meie maakler Margit Sild ootab teid korteritega tutvuma 3. ja 9. mail kell 16.00–18.00.

Täpsem info: www.uusmaa.ee/kadriorukorterid

Äripindade arendused

Narva mnt 9a: Tuleva aasta sügisest on ettevõtetel suurepärane võimalus omada äripinda Tallinna Kesklinna südames, prestiižses A+ klassi büroomajas, sest juba sel aastal alustatakse ulatusliku Narva mnt 9a hoone renoveerimisega. See on oodatud ning on meeldiv värskendus arvestades hoone arhitektuurset külge ning ajaloolist tausta. Narva 9a hoone asub Tallinna südames, ühe peamise äritänava tuiksoonel, mõne minuti kaugusel linnakeskuseks olevast Viru väljakust, vanalinnast ja sadamast. Kesklinnas pole just palju büroohooneid, kus on säilitatud ajalooline kest ning seest on renoveeritud A+ kvaliteedile. Hoone maht on samuti väike, ca 2800 m2, seega sobib ka kahele-kolmele keskmise suurusega ettevõttele. Tänu lähedalasuvatele parkimishoonetele ei ole selle maja klientidel ka parkimisega probleeme.

Helista ja uuri lähemalt: Raido Talviste: 5680 1023,  raido.talviste@uusmaa.ee

Türi tn 9: Aina enam hindavad ettevõtted energiasäästlikke ning keskkonnasõbralikke hooneid oma büroodena. Türi Ärimaja pakubki just sellist võimalust. Türi tänav 9 ehitatakse hoone, mis jääb küll CBDst eemale, kuid see annab paremad parkimisvõimalused ning ligipääsu. Arhitektuuriliselt on tegemist huvitava skandinaaviapärase lahendusega, mis võimaldab etapilist ehitust. Hoone esimese korruse suurus on 1000 m2, kõrgematelt korrustelt avanevad suurepärased vaated üle linna, samuti on suur tähelepanu pööratud hoone ümbruse haljastusele.

Helista ja uuri lähemalt: Raido Talviste: 5680 1023,  raido.talviste@uusmaa.ee

Rävala pst 4: Rävala 4 hoone kohta võib ütelda, et tegemist on ühe tuntuima ning huvitavama ehitisega Tallinna kesklinnas. Maja on tuntud Euroopa Liidu Maja nime all ning hoone puhul saab rääkida „uuelaadsest linnaruumist”. Maja on muutunud kesklinna oluliseks sõlmkohaks. Peale Euroopa Liidu esinduse on seal olemas ainulaadne terrassiga restoran-brasserie Number 9, eksklusiivne terviseklubi CitySpa, advokaadibürood, Nordea panga kontor ning ka Euroopa Liidu Esindus Eestis. 2012 aasta kevad-suvel valmib hoone kõrgematele korrustele juurdeehitus, mis on suurepärase panoraamvaatega. Juurdeehituse maht on 1000 m2 ning jaguneb kahele korrusele. Seega on võimalk üürida ruume suurusega 500 või 1000 m2. Samuti saame pakkuda kaubandus- või teeninduspindasid hoone esimesele korrusele.

Helista ja uuri lähemalt: Raido Talviste: 5680 1023,  raido.talviste@uusmaa.ee

Compare Listings