Your search results

Eesti Ekspressi Kirjastuse AS tuli hiljuti turule uue kinnisvaraportaaliga EkspressKinnisvara.ee

Posted by UusMaaPluss on august 4, 2008
| 0

Meie uue portaali märgusõnad on kiirus, moodsus ning mugavus. Oleme teinud kõik selleks, et luua Eesti moodsaim ja tehniliselt kõige täiuslikum kinnisvaraportaal.

Meie jaoks on väga oluline, et portaali kasutav maakler või eraisik saaks avaldada täiusliku info ning maksimaalse visuaalse välimusega kuulutusi. EkspressKinnisvara portaalis on võimalik lisada kuulutustele 16 fotot (510 x 383 mm), pdf-faili, virtuaaltuuri ning soovi korral ka video.

Kinnisvaraobjektide lihtsamaks ja kiiremaks leidmiseks oleme arendanud välja mugava otsingumootori, mille abil saab objekte sorteerida väga paljude kriteeriumite järgi. Erinevalt teistest portaalidest saab klient EkspressKinnisvara otsingus majaosade puhul eristada nii paarismaju kui ka ridaelamuid. Samuti on võimalus otsida sobivat objekti näiteks küttesüsteemi järgi.

EkspressKinnisvara portaal on hea võimalus avaldada infot toimuvate kliendipäevade kohta, tutvustada uusi arendusprojekte, avaldada infot ostu- või üürisoovide kohta, lugeda värskemaid kinnisvarauudiseid, nõuandeid või leida kiirelt vajalike asutuste kontaktandmed.

Tulge ja tutvuge meie portaaliga aadressil www.ekspresskinnisvara.ee.

Meeldivat kasutamist soovides

Priit Allas
EkspressKinnisvara projektijuht
tel: 669 8047
e-post: priit.allas@ekspress.ee

Compare Listings