Your search results

2009. aasta parimaks sekretäriks valiti Uus Maa päiksekiir Lenne

Posted by UusMaaPluss on märts 12, 2009
| 0

Hanni Niidas, Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusspetsialist

Äripäeva portaal sekretar.ee kuulutas käesoleva aasta parimaks sekretäriks meie Lenne Põderi. Lenne oli konkursi võidust tõeliselt üllatunud. Kuid Uus Maa meeskonnale ei tulnud selline auhind üllatusena. Läbi aegade on kõik töötajad teadnud, et Uus Maas töötab maailma parim sekretär, kes oma abivalmiduse, särava naeratuse ning positiivse suhtumisega loob nii meeskonnas kui ka klientides koduse ja mõnusa tunde.

Siin on eelneva kinnituseks ka üks paljudest kommentaaridest „Uus Maa Kinnisvarabüroo sekretär Lenne Põder kujundab positiivsemat muljet mitte ainult meie ettevõttest, vaid eestlastest üldse. Kes arvab, et eestlane on suhteliselt külm inimene, siis astuge läbi Uus Maast, kus Lenne hoolitseb kõigi külaliste eest nagu oma kõige lähemate sõprade eest!”

Lenne, kas aasta parimaks sekretäriks valimine tuli sulle üllatusena?
Jah, see tuli mulle üllatusena.

Mis tunde see sinus tekitab?
See tekitab minus väga meeldiva tunde s.t., et minu tööd on hinnatud ja seda on märgatud. Tunnustamine annab edaspidiseks töö jätkamiseks indu ja aitab hoida rõõmsat meeleolu.

Millised omadused on hea sekretäri juures võtmetähtsusega?
Hea sekretäri juures on kindlasti tähtsad positiivne hoiak ellu, abivalmidus, hea suhtlemisoskus, lojaalsus, kiire otsustusvõime ning kohanemine erinevates olukordades.

Sinu poolt hääletanud inimesed kirjutasid, et Lenne on Uus Maa päikesekiir. Mis seal sinu sees on, mis nii palju rõõmu ning soojust kiirgab?
Tuleb märgata teist inimest oma kõrval. Püüan anda inimestele soojust ja head energiat. Kõik hea, mida inimene teeb tuleb talle kuhjaga tagasi.

Mida peaksid tegema tulevased sekretärid, kes tahavad saada 2010. aasta parimaks sekretäriks?
Oluline on asetada ennast kliendi olukorda, olla hea suhtleja ning säilitada alati kannatlikku meelt. Lahkudes peab klient jääma teenindusega rahule ja soovima firmasse tagasi tulla. Sekretär peab olema rõõmsameelne, et tema poole oleks meeldiv pöörduda.

Palju õnne Sulle, Lenne!

Lähemalt saab aasta parima sekretäri valimisest lugeda siit.

Compare Listings