Your search results

Uute korterite nappus paneb uuesti ehitama

Posted by UusMaaPluss on aprill 5, 2010
| 0

Kinnisvaraturg hakkab unest ärkama, arendajad planeerivad jälle uusi projekte, sest tekkimas on puudus kvaliteetsetest uutest korteritest, kirjutab ehitusuudised.ee.

Merko teatas hiljuti, et Tallinnasse Räägu tänavale ja Pärnu maanteele ehitavast 109 korteriga kahest elamuprojektist on potentsiaalsed ostjad broneerinud 47 korterit, võlaõiguslikke eellepinguid on sõlminud 10 ostjat. „Klientide huvi on sellistele toodetele olnud üllatavalt suur, üle mitme aasta on inimesed jälle nõus ostma korterit võlaõiguslepinguga, s.t. käed lüüakse enne korteri valmimist ehk toimub müük paberi pealt,“ tunnistas Merko Ehituse elamuehitusdivisjoni direktor Tiit Kuusik.

Uute korterite puudust pealinnas kinnitas möödunud nädalal ka Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Robeni, kelle sõnul on viimane aeg hakata uuesti ehitama. NCC Ehituse juhatuse liige Priit Aer nentis, et Merko projekti müük näitab, et kvaliteetse toote jaoks on nõudlus olemas ja ka tänastes tingimustes on võimalik müüa alles ehitusjärgus olevat projekti.

Compare Listings