Your search results

Uusmaakas sai Shukokai karate Euroopa Meistrivõistlustel neljanda koha

Posted by UusMaaPluss on veebruar 9, 2009
| 0

Alar Pauklin, Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler,  saavutas Saksamaal Potsdamis toimunud Euroopa meistrivõistlustel Kimura Shukokai karates kaalukategoorias 70-80 kg neljanda koha.

Kimura Shukokai  stiili harrastab 21 riigis kokku umbes 40 000 sportlast. Stiili tunnuslauseks on: „Jõud, kiirus ja kontroll“. 1989. aastal tõi Maailma Karate Föderatsiooni poolt tunnustatud Kimura Shukokai stiili Eestisse sensei, õpetaja, Rene Toome, kes on seda juhtinud tänaseni. Tänavu juunis tähistas Eesti Kimura Shukokai koolkond 20. aastapäeva.

Meeskondlikult saavutas Eesti meeskond Potsdamis teise koha, kaotades tasavägises finaalis 1 punktiga Inglismaale. Eelnevalt võideti Saksamaad, veitsi ja valitsevat maailmameistrit Portugali.
Meeskonda kuulusid Alar Pauklin, Imre Pauklin, Rene Lett, Gunnar Krivun ja Madis Kostabi.

Alari Pauklini kommentaar:
Kuulun spordiklubi Impact´i ridadesse, ning treenin 3-5 korda nädalas. Selle aastane ettevalmistus oli erinev senisest. Harjutasime palju erinevaid taktikaid ning rünnaku ja kaitse tehnikaid. Trennid olid väga intensiivsed ja järgisid täpselt paika pandud plaani. Seda, et treening oli hästi kavandatud, näitasid ka tulemused EM-il. Eestlased võitsid ühe kuldmedali, meeskondlikult hõbemedali ja kaks pronksmedalit. Järgmisel aastal toimub MM Portugalis, kus Eesti meeskond on üks medalisoosik.

Olen Kimura Shukokai karatega tegelenud juba üle 16 aasta. Selle aja jooksul olen võitnud mitmeid auhinnalisi kohti nii Eestis kui ka väljaspool. Mõningad paremad tulemused: EM pronks aastatel 1997, 2003, 2005 ja 2007. MMil parim tulemus on siiani 4 koht. Lisaks olen mitmekordne Eesti meister ning olen valitud 2005. a. ja 2006. a. Eesti Kimura Shukokai parimaks mees karatekaks.

New Image 4 New Image1  New Image3 New Image2

Rohkem infot Kimura Shukokai Karate kohta võib leida www.shukokai.ee

Hanni Niidas
Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusspetsialist

Compare Listings