Your search results

Uusmaakad SEB Tallinna maratonil: pühas rõõm päikselisest ilmast

Posted by UusMaaPluss on juuni 9, 2011
| 0

11. septembril toimus järjekordne pikisilmi oodatud spordirahva suurüritus, mida võiks kutsuda ka spordipeoks. Tänavuaastane SEB Sügisjooks tõi kohale rekordarvu osalejaid: 17000 ringis jooksjaid ja kõndijaid.

Osalesin 10 km jooksudistantsil ja rahvaspordiüritusel taas pärast ligi kümne aastast pausi. Kuigi eelistan pigem metsajooksu ja rahulikku omaette kulgemist, siis meelitas massidesse üleskutse joosta tiimina Uus Maa Kinnisvarabüroo nime all. Olin ka esimene registreeruja meie firmast. Ühtekokku startis meilt 16 inimest. Milline spordirahvas on küll Uus Maas!

Koos minuga jooksid meie raamatupidaja Egle, hindajad Meelis ja Vjatseslav, Ida-Virumaa kontorijuht Hannes ning Uus Maa omanik Jaanus Laugus. Maratoni jooksid meie turunduskonsultant Tiina, maade ja majade osakonna juht Andrus, äripindade osakonna juht Fred ja kolimismeeskonna müügijuht Imre. Kõndimises osalesid meie maaklerid Marina, Kaile, Kristina, Margit Alloja, turundusspetsialist Jaanika ning hindaja Kätlin.

10 km läbimise ajaks jäi 50:55, lisaks rõõm päikeselisest ilmast, hästi korraldatud üritusest ning soov läbida järgmisel aastal oma elu esimene maraton.

Jooksjad stardipauku ootamas

Compare Listings