Your search results

Uusmaakad rabelesid reedel Arctic Spordis

Posted by UusMaaPluss on märts 2, 2010
| 0

Blogis: Kätlin Kuusalu, Uus Maa Kinnisvarabüroo hindaja

Reede, 29. jaanuar, algas kui iga teine tööpäev, kuid siiski oli see hoopis midagi muud kui tavaline tööpäev. Nimelt saime tänu oma toredale kolleegile Margitile veeta pärastlõuna Arctic Sport Clubis tasuta treenides.

Margit organiseeris Uus Maa töötajatele tasuta treeningpealelõuna, millest igaüks võis leida midagi põnevat vastavalt oma maitsele. Kokku sai igati mitmekesine trenn, mis väsitas lõpuks ikka täiesti ära. Aga mida sa loodad, kui oled tunnikese üritanud bosupallil tasakaalu hoida, siis treeneri juhendamisel saanud natuke jõusaalis lihaseid treenida ning lõpuks pead veel tükk aega basseinis poksima. Ning veetakistus ei tee seda üldse mitte lihtsaks. Bosu oli iseenesest tore ja meeldis paljudele. Samuti oli mul eelnev jõusaalikogemus olemas ning seetõttu sain ilma treeneri abita ilusti hakkama. Ja panin harjutusi tegema ka seal sihitult ringi liikuvad inimesed. Ei midagi keerulist, lihtsad asjad. Treeneri juhendamist oli suhteliselt vähe märgata.

Aquabox oli aga lihtsalt super, sest Margit on nii lahe treener! Olen ennegi tema trennis käinud ning kuigi ta piinab ja tahab kohati mulle võimatuna tunduvate harjutuste tegemist, siis on ikkagi lahe. Meie õnneks on Margit nii positiivse olekuga inimene, et keegi ei saanud ega tahtnud alla anda. Kuni võiduka lõpuni 🙂 Seega siiskohal on paslik tänada Margitit ja ka teisi treenereid, kes meiega sel õhtul tegelesid. Aitäh!

Compare Listings