Your search results

Uus suund Jõgevamaa kinnisvaraturul

Posted by UusMaaPluss on aprill 4, 2011
| 0

On teada-tuntud tõde, et üldjuhul meeldib soomlastele investeerida Tallinna kesklinna kinnisvarasse või soetada korter Pärnumaale või Kuressaarde. Hoopis uuem suund on teha soodsa hinnaga investeering Jõgevamaa kinnisvaraturule. Nimelt on Jõgeva linna läheduses asuv Kuremaa alevik muutumas soomlaste meelispuhkepaigaks. Tegelikult on soomlased juba aastaid ostnud endale Kuremaale kinnisvara puhkamise eesmärgil.

Põhjusi, miks Kuremaa on soomlastest suvitajate hulgas nii populaarne, on mitmeid: Kuremaal on järv mõnusa ujumiskoha ja kalapüügi võimalustega, ujula, valgustatud suusarajad ning loomulikult ka kaunis loodus. Lisaks meeldib soomlastele oma rahvuskaaslaste naabrusse suvekodu soetada. Näiteks veebruaris ostis üks keskealine abielupaar Kuremaa alevikku korteri ning neil oli rõõm tõdeda, et Kuremaal elab juba mitu nende rahvusest perekonda.

Soomlaste hulgas on nõutud heas seisukorras korterid, mille hinnatase on näiteks 3-toalise korteri puhul ca 13 000 eurot. Võrdluseks, et Jõgevale saab samaväärse korteri ligi 10 000 euroga.

Teal Lall, Uus Maa Jõgeva maakler

Compare Listings