Your search results

Uus Maa meeskond Tartu rulluisumaratonil

Posted by UusMaaPluss on märts 8, 2008
| 0

Pühapäeval 10. augustil toimus 2. Tartu rulluisumaraton, kus osalesid ka aktiivsemad uusmaakad nagu näiteks Kristi Väljaots, Mart Namsing, Annika Jakobson, Ruben Gornischeff, Urmas Laur, Andres Hall, Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Erkki Malm, Rene Kasela.

Paljud uusmaakad olid osa võtnud ka aasta tagasi toimunud 1. Tartu rulluisumaratonist ning oskasid oodata rajal ettetulevaid raskusi, kuid oli ka neid, kes võtsid 36km pikkuse distantsi ette esimest korda. Esimest korda rajal ning sisuliselt ka uiskudel oli äripindade osakonna naerupall Erkki Malm, kelle finišijärgseid emotsioone on võimatu sõnadega edasi anda! Mõlema jala sääremarjad ning alaselg krampides, uute sissesõitmata uiskude süü tõttu vesivillid jalgadel, suutis ta siiski üliõnnelik olla ning uurida, et millal järgmine maraton toimub.

Osalenute käest muljete kogumise käigus selgus, et enamusel olid need sarnased. Enne starti tekib võistlusärevus. 10. kilomeetril tekib küsimus “miks ma JÄLLE ennast piinan?” 30. kilomeetril soovid lõpetada, kuna lihtsalt rohkem ei suuda, ning peale finišijoont hakkad mõtlema, et oli ju väga lahe ning millal siis kordame. Kindlasti oli võistlejatele väga palju abi raja ääres seisnud kaasaelajatest, kes oma motiveerivate hüüdlausetega süstisid kriitilistel hetkedel energialaenguid, mis nii mõnegi sportlase finišisse aitas.

Järgmine etteaste uusmaakate poolt toimub 27. septembril Berliinis 35. Berliini rulluisumaratonil.

Rene Kasela

Äripindade osakonna maakler

Compare Listings