Your search results

Uus Maa autasustas aasta parimaid jõululõunal Maikrahvis

Posted by UusMaaPluss on juuni 1, 2010
| 0

Blogis: Kristina Sõmerik, Uus Maa Kinnisvarabüroo atesteeritud konsultant

On reede, 18. detsember. Läbi lumetormi väga meeldiva taksojuhi abil kuulsasse Maikrahvi restorani kohale jõudes ootab meid ees superõdus õhkkond ja interjöör koos superilusate inimestega – Uus Maa inimestega, kes on tulnud 2009. aastat pidulikult kokku võtma. Osavalt juhatatakse saabunud peokülalised kõigepealt garderoobi, seejärel jäädvustatakse Lauri Luide profisilma abil pildile ning siis juhatatakse tervitusnapsiga lauda.

Õhtujuhtideks on sel korral Lääne-Tallinna piirkonnajuht Andrus Soonsein ja turundusjuht Tiina Shein, kes teevad tervituskõne. On esimene söögipaus. Sujuvalt meenutatakse lõppeva aasta sündmusi Andruse ja Tiina silmade läbi, üritus on ladusalt üles ehitatud ning viivitusmomente ei ole. Kõikidele üllatuseks on seekord ka tehnika meie suur sõber ning kõik kulgeb viperusteta.

Üllatuskülalisena on kohal ka Ville Jehe, Uus Maa partner, kes peab väikse kõne koos jõulutervitusega. Siis saab sõna Jaanus Laugus. Järgneb juba järgmine söögipaus ja klaasitäitmine, seejärel jätkuvad maaklerite ja hindajate osakonna meenutused lõppevast aastast. Väike paus – saalist läheb läbi vaikse sussisahina ja malbe naeratusega naaberpiduliste seltskond, keda saadab uusmaakate rõkkav naer.

Seejärel saavad sõna meie harukontorid mujal vabariigis – Kuressaare, Tartu, Viljandi, Jõhvi-Narva, Rakvere-Paide, Haapsalu, Pärnu. Armsate sõnavõttude kulminatsioonideks on kingitused, mida jagatakse sel aastal ohtrasti. Ootuspäraselt üllatavad tallinlasi Rakvere ja Jõhvi inimesed, kes jagavad kõigile sedelikesed, kuhu peale on kirjutatud väga tabavalt öeldud mõtteterad, mis oh üllatust, sobivad peaaegu kõikide isikutega suurepäraselt. Hoolikalt valitud 🙂 Rakvere kontori juhataja Eve Soppe annab lahkelt üle ka ühe väga vahva doominomängu ning raamatu “Joogi autobiograafia”. Samuti alati väga positiivselt üllatav Viljandi kontor on teinud seekord Uus Maa firmavärvides suure küünla ning jagab kõigile laiali lisaks väikesed küünlakesed, mis siis üheskoos suure küünla tulest süüdatakse, et säde ja head mõtted meid saadaksid.

Lõpuks antakse jälle aega jõukogumiseks ja klaasitõstmiseks, kuid selle katkestab meeldivalt meie selle aasta säravaimate tähtede välja kuulutamine: Aasta Hindaja Kertu Joost, Aasta Maakler Jevgeni Semjonov, Aasta Käibekuninganna Ave Klaser, Aasta Alustaja Kert Keskpaik, Aasta Tegija Hannes Hallik ning Aasta Inimene Hanni Niidas. Loomulikult tänatakse ka kõiki teisi tublisid ja vähem tublisid uusmaakaid suure aplausiga. Pidustus jätkub suurepäraselt maitsva desserdiga, milleks on marjakook vahukoorega.

Peale ametliku osa lõppu siirdub kogu Uus Maa traditsioonilisele afterpartyle Rävala kontorisse ning sealt edasi juba Tallinna kuulsatesse ööklubidesse tantsima. Veelkord suured tänud korraldajatele ja Maikrahvi restorani armsale personalile. Aga erilised tänud kõikidele inimestele, kes tulid, olid ja jagasid koos seda rõõmu, sest ilma igaüheta neist poleks Uus Maad ju olemaski!

Compare Listings