Your search results

Uued korterelamud Rakveres uue aasta künnisel

Posted by UusMaaPluss on juuli 1, 2010
| 0

Blogis: Eve Soppe, Rakvere kontori juhataja ja atesteeritud maakler

Kogu kinnisvara- ja ehitusbuumi ajal on Rakverre ehitatud 6 uut korterelamut ning renoveeritud on ligikaudu 10 kortermaja, seega pole uute elamispindade mahud olnud suured. Esimese maja, mis asus Turu plats 3, korterite müük läks kiiresti – maja sai valmis 2006. aastal ning samal aasta jooksul olid kõik korterid müüdud. Pisut pikemaaegsem müük oli Tõusu tänava ridaelamukorteritel ja Mõisavälja 10 renoveeritud elamispindadel.

Praegu, 2010. aasta I kvartalis on pakkumisel uued korterid Maidla, Vene ja Võidu tänaval. Kõigis neis on hinnaskaala ligikaudu 10 000-12 000 kr/m2. Vabade korterite üldarv on väike – Vene tänaval on neid 4, Võidu tänaval 6 ning Maidla tänava kahes majas kokku 15 korterit. Valdavalt on pakkumisel 2-toalised uued korterid, Vene tänava majas on saadaval ka 3- ja 4-toalisi.

2010. aasta jaanuarikuus on Vene tänava majas käinud juba mitmeid ostuhuvilisi, läbirääkimised on pooleli ühe suurema korteri müügiks. Prognooside kohaselt uusi kortermaju kevadel ehitama ei hakata, seega võib selle aasta teises pooles saabuda situatsioon, kus uusi kortereid pole pakkuda.

Compare Listings