Your search results

Trükist ilmus “Kinnisvara käsiraamatu” uus lisa

Posted by UusMaaPluss on märts 10, 2009
| 0

Inimestele, kes soovivad olla kursis kinnisvaraturul toimuvaga, on heaks uudiseks, et Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Äripäeva Käsiraamatute koostöös ilmus järjekordne “Kinnisvara käsiraamatu” täiendus. Seekord on käsitletud kahte teemat. Helvia Räägel advokaadibüroost Eipre&Partnerid kirjutab pankrotimentelusest. On see ju täna üsna aktuaalne teema, kuid paraku puudub tavainimestel pankrotist selge arusaam. Autor kirjutabki nii juriidilise isiku kui ka füüsilise isiku pankrotist, nende erisustest ning pankroti tagajärgedest.

Ka teine teema on kantud aja vaimust. Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusspetsialist Hanni Niidas annab nõu, kuidas paremini turundada ajal, kui firmade turnduseelarved on piiratud, kuid reklaam on vaja tõhusalt sihtgrupini viia ning müügitulemusi parandada.  Tema sõnum on, et oluline on olla oma tegevustes järjepidev ning efektiivne.

Käsiraamatu järgmises lisas jätkub efektiivse turunduse teema ning lisaks on vaatluse all muudatused Planeerimis- ja Ehitusseaduses. Autoriteks nagu ikka  oma ala head asjatundjad.

Margit Sild
Uus Maa Kinnisvarabüroo konsultant ja Äripäeva Kinnisvara käsiraamatu toimetaja

Compare Listings