Your search results

Tore pärastlõuna Väike-Mõisa lastekodus

Posted by UusMaaPluss on veebruar 11, 2009
| 0

Vaatamata kõledale sügisilmale, valimistele, igapäevalistele pisimuredele ja pooleliolevale lõputööle, käisin minagi  pühapäeval koos Jaanika, Hanni, Ülase, Rita, Ereti ja tema poegadega külas Viljandi lähedal asuvas väikelastekodus.

Alati on keeruline välja mõlda põnevaid tegevusi sombusel sügispäeval ja eriti lastele, et nende tähelepanu köita. Meil läks seekord vahvalt – laste tähelepanu ja ootusärevus olid juba enne meie kohalejõudmist väga suured. Seega oli meil pärast saabumist kohe võimalus põnevate tegevuste kallale asuda.

Nii lastele kui meile valmistas suurt rõõmu üheskoos plastiliinist sügiseteemaliste kujukeste voolimine – terve aknalaud sai tigusid, usse, kärbseseeni, lennukeid ja muud vahvat täis meisterdatud. Tuleb järjekordselt tunnistada, et laste fantaasiamaailm ei tunne piire.

Raskele loomingulisele tööle järgnes puuviljade, kohukeste, küpsiste ja kommidega maiustamine. „Pidulaua“ ümber käis tohutu sagimine ja uudistamine ning vanemad poisid tahtsid eriti asjalikud ja viisakad olla, pakkudes kõigile erinevates kaussides peituvaid maiustusi. Samal ajal kuulasime meie Jaanikaga väikeste sõprade jutte nende igapäevaelu eredamatest hetkedest – mängudest, lumesajust ja Viljandis-käigust.

Pärast seda, kui kõhud olid head-paremat täis, hakkasime koos Limpa lauamängu mängima. Võitsid kõik need, kes kaasa mängisid!
Ja nagu ikka, möödus aeg mõnusas seltskonnas nagu linnutiivul…

Paar lastele pühendatud tundi muutsid meie kõigi vihmase sügispäeva palju soojemaks ja helgemaks! Nõustun täielikult Hanniga, et koosveedetud aeg ongi üks parimaid kingitusi. Aitäh hoolivatele Uus Maa töötajatele ja toredatele Väike-Mõisa lastekodu lastele!
Lastega jagatud rõõm ongi kõige suurem rõõm.

Kristiina Vaab
Uus Maa Kinnisvarabüroo hindaja assistent

Compare Listings