Your search results

Suur huvi Kadrioru korterite vastu

Posted by UusMaaPluss on september 8, 2011
| 0

Kadriorg on populaarne elukoht ja siia soovivad kolida paljud. Samas on inimesed koduotsingul väga valivad ja eelistatakse kas kapitaalselt renoveeritud või täiesti uut maja.

2010. aasta lõpul alustas Uus Maa Kinnisvarabüroo korterite müüki uusarenduses Vesivärava 13 ja Köleri 14 a, kus läks rekonstrueerimisele kaks tsaariaegset kortermaja.

Neist esimene maja, Vesivärava 13, sai valmis 2011. aasta suvel ja maja valmise ajaks olid müüdud ka kõik 14 korterit. Osa ostjaid ostis majja ka mitu korterit, et need ühendada suuremaks, ja nii jäi korterite koguarv majas väiksemaks.

Paljude jaoks oli ostuargumendiks see, et elamu on kapitaalselt uuendatud, parkimine hästi lahendatud (maa-alune garaaž), ökonoomne küttelahendus (gaasikatel + päikesepaneelid), maja juures heakorrastatud ja ilus aed.

Täna on lõppjärgus ka kõrvalasuva maja, Köleri 14a ehitustööd ja majas on müüa veel kaks korterit: 2-toaline (55,5 m2) hinnaga 118 237 eurot ja 4-toaline (138,1 m2) hinnaga 278 655 eurot. Hinna sisse kuulub kvaliteetne viimistlus, mida ostja saab ise valida.

Ülejäänud korterid ka selles majas on endale elanikud leidnud ning Kadriorus on saanud endale uue ja kauni kuue kaks väärikat maja.

 

Compare Listings