Your search results

Saa tuttavaks meie kolimisteenuste meeskonnaga

Posted by UusMaaPluss on september 7, 2009
| 0

Juba alates aprillist aitab Uus Maa oma kliente lisaks kodu leidmisele ka uude kohta kolimisega. Uus Maa Kolimisteenused erinevad konkurentidest tugevate väärtuste poolest, milleks on kiirus, täpsus ja hoolivus. Säravate sõnade taga on aga ka tõelised inimesed, kes igapäevaselt meie klientidega tegelevad, et ära teenida nende usaldus ja ületada nende ootusi. Uus Maa Kolimisteenuste tiim koosneb kolmest positiivsest noormehest, kes eristuvad konkurentidest juba esimesel pilgul oma vikside kollaste polosärkidega. Mis on nende rõõmsat värvi tööriietuse taga?
IMG_4583IMG_4584

Argo Veide
Argo on kolimisteenuste osakonna juures olnud alates selle asutamisest. Ta lõpetas just ülikooli ning on nüüd paberitega geenitehnoloog, kuid enne teadusmaailma muutmist kavatseb ta koos parimate kolleegidega viia kolimisteenuste kvaliteedi uuele tasemele. Tema isiklik soov on, et kliendile jääks meiega koos kolimisest ennekõike meeldiv emotsioon. Enne Uus Maad on Argo töötanud nii ehitaja kui ka projektijuhina.

Margus Marksaar
Margus on pärit Pärnust ning alustab sel sügisel tänu edukale esinemisele intervjuul Linnar Priimäega õpinguid Tallinna Ülikooli reklaami ja imagoloogia erialal. Marguse arvates piisab sellest, et istuda üks päev nende osakonna toas ja igaüks peaks aru saama, kui tore töö neil on. Tema eesmärk on aidata klientidel kolida nii, et klient pole mitte ainult rahul, et töö on tehtud, vaid ei suuda ka õhtul seltskonnas istudes mainimata jätta, kui head teenust Uus Maa Kolimisteenused pakuvad.

Magnus Lass
Magnus tudeerib Tallinna Tehnikakõrgkoolis autotehnikat ning on samal ajal pühendunud oma müügioskuste arendamisele Uus Maa Kolimisteenustes. Uus Maas töötab Magnus just eelkõige mõnusa meeskonna pärast. Kolimisteenuse juures peab Magnus väga oluliseks personaalsust ning seda, et ta saab kliendi jaoks olemas olla. Tema soov on muuta kolimine kui suhteliselt tülikas tegevus klientide jaoks võimalikult meeldivaks ning sujuvaks, mitte unustades samal ajal kiirust ja hoolivust.

Ülane Vilumets
Uus Maa Kinnisvarabüroo personalijuht

Compare Listings