Your search results

Noblessa köögid võõrustas kesklinna maaklereid

Posted by UusMaaPluss on aprill 5, 2010
| 0

12. maikuu õhtul heitsid möödujad pilke Noblessa köökide salongi vitriinakendesse. Allan Kuning, kes paljudele tuttav Eesti Televisiooni Hommikutelevisiooni saatest kui huvitavate magustoitude valmistaja, kuid kogunud oma toiduvalmistusoskusega tunnustust nii kodumaal kui ka ka kaugemal, jagas oma teadmisi ja valmistas hõrke roogi Uus Maa Tallinna kesklinna maakleritele. Nimelt oli koostööpartner Noblessa köögid kutsunud meid külla ja korraldanud  toreda ekskursi köögimaailma.

Timm Rannu pühendas meid köögimaailma saladustesse ja rääkis, mis teeb ühe köögi kohaks, kus tekib inspiratsioon valmistada põnevaid roogasid ning kus meeldiv sõprade ja pere ringis aega veeta.
Saime meiegi inspiratsiooni toiduvalmistamiseks. Allan küpsetas suussulava kala ja pajatas juurde lõbusid lugusid oma kulinaarsetest kogemustest maailma eri paigus. Kala sai juurde mõnusad ja värvikad salatid ning enne desserdi juurde asumist jäi meil aega Timmiga juttu puhuda ning arutleda, millised on kinnisvaraostjate ootused köögi osas.

Mõistagi on kasutusmugavus esimene asi, mis köögi juures vajalik. Samas ei osata ise tähelepanu pöörata pisiasjadele, millest võib sõltuda väga palju. Sestap ongi hea, kui olemas asjatundjad, kes nõu ja jõuga abiks. Uus Maa soov on kinnisvarateenust pakkudes olla abiks kodu ostmise iga sammu juures. Sai ju selleks turule toodud ka kompleksteenus (hindamine, energiamärgise väljastamine, remonditeenused, ehitise kvaliteedi kontroll ja kolimine), kuid lisaks sellele süvendame koostööd ka teiste teenusepakkujatega, et meil oleks kliendile soovitada ka muud usaldusväärset teenust, mida kinnisvaraostjal tarvis läheb. Ning selleks, et oskaksime anda paremaid soovitusi köögisisustajaile, haris Timm Rannu meid ning on meeleldi valmis Uus Maa klientidele parimaid köögilahendusi soovitama.

Kuid vahepeal oli Allanil valminud magustoit. Selle komponentideks olid kohupiim, vahukoor, valge šokolaad, veidi sidrunimahla maitseks ning maasikaid ja kaeraküpsiseid võis igaüks juba oma maitse järgi lisada. No see oli tõeliselt hea! Nagu ka kogu õhtu sõprade-kolleegide seltsis. Timmil oli õigus – heasse kööki võibki end unustada. 

Compare Listings