Your search results

Järjekordne koolitus Lendstart tõi Uus Maasse häid professionaale

Posted by UusMaaPluss on juuni 9, 2011
| 0

Suve lõpu poole saadi viimaks kokku piisav hulk “rohelisi” uusmaakaid, mille tulemusel otsustas juhtkond korraldada kolmepäevase koolituse Lendstart.

Asjalikult kõlav nimi ei peegelda aga pooltki sellest, millistel teemadel kõiki osalejaid valgustati. Just nimelt “valgustati” – õpetamiseks on seda raske nimetada, sest loengute rohkust ja juhendajate hulka silmas pidades oleks teemades sügavuti minemise jaoks vajaminevat aega ja materjali vähemalt kümnekordselt enam tarvis olnud. Aga koolituse eesmärk ei olnudki meile tarkust pähe kallata, vaid tutvustada erinevaid valdkondi, mida meie erialal tarvis läheb ja tekitada uutes kolleegides teadmistejanu edaspidiseks.
Põhitõed saime selgeks ja seetõttu ongi Lendstardi sihtgrupiks nooremmaaklerid.

Koolipingis istusid Lily Viljandist, Pärnust Aivi, Tallinna elamispindadest Virve, Uuve, Eva, Kaija, Kristjan ning sama linna äripindadest Vjatšeslav ja Raido.

Lektorite pink oli veelgi pikem: meie Uus Maa Tallinna osakonna kolleegid Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Elari Tamm, Margit Sild, Eve Kaunis, Andrus Soonsein, Marina Hodus, Külli Friedrichson, Hardi Alliksaar, Egle Rebane, Hanni Niidas, Meelis Tammre, Kristina Sõmerik, Kätlin Kuusalu, Eva Vaagert ja külalisena koostööpartner, Nordea panga kliendisuhete haldur Kersti Uibo.

Kolm täispikka koolitusepäeva tekitasid esmapilgul kõhklusi mahuka materjali efektiivse omandamise osas. Esimesed toimunud loengud hajutasid need kiirelt.
Koolitus oli teemade osas hästi läbi mõeldud – Uus Maa ajaloo tutvustus vaheldus ajaplaneerimise ja vaimse häälestamisega, millest järgmine oli juriidika, mis omakorda jätkus ehitustehniline spetsiifika loenguga, millele järgnes turundus, müügitehnika jne.

Ja nii kolm informatiivset ja huvitavat päeva järjest. Eriti tahaksin esile tuua loenguid pidanud kolleegide sooja suhtumist ja soovi igale tekkinud küsimusele vastust pakkuda.
Nõrku lülisid loengupidajate seas ei olnud. Seda tõendavad ka tunnistused, mille omanikeks kõik koolitustsükli lõpus toimunud kirjaliku eksami sooritanud nooremmaaklerid said.  

Kristjan Kungla, Uus Maa Kinnisvarabüroo nooremmaakler

Compare Listings