Your search results

Globaalse kinnisvaraühingu FIABCI juhid külastasid Tallinnat

Posted by UusMaaPluss on juuni 9, 2011
| 0

Rahvusvahelise Kinnisvara Föderatsiooni FIABCI Nordic president Einar Chr. Hunstad ja teised juhatuse liikmed külastasid sel nädalal Tallinnat, et tutvuda Eesti kinnisvaraturu hetkeseisuga ja FIABCI Baltic juhatuse liikmetega.

Uus Maa Kinnisvarabüroo kuulub ainukese Eesti kinnisvaraettevõttena ülemaailmse kinnisvaravaldkonna nimesid ja ühinguid ühendava organisatsiooni FIABCI liikmete hulka.

FIABCI Baltic juhatuse liige Jaanus Laugus lausub: ”Baltikumi turg on võrreldes muu maailmaga väike. Aina suurem on vajadus kuuluda maailmamastaabis suurde võrgustikku, et leida meie klientide objektidele investoreid. FIABCI on üks väheseid globaalseid kinnisvaraühendusi, mis võimaldab leida usaldusväärseid kinnisvaraäri kontakte üle maailma.”

FIABCI on rahvusvaheline kinnisvaraga seotud spetsialistide võrgustik, mis ühendab spetsialiste rohkem kui 60 riigist üle maailma. Siia kuuluvad kinnisvaraga seotud spetsialistid väga erinevatelt erialadelt nagu näiteks kinnisvaramaaklerid, haldajad, hindajad, investeeringute konsultandid, fondihaldurid, aga ka arhitektid, insenerid, juristid, kindlustusagendid. Tänaseks on organisatsioonil üle maailma rohkem kui 3300 liiget.

FIABCI peamine eesmärk on tagada oma liikmetele ning nende ettevõtetele rahvusvaheline mõõde ja võrgustik. Lisaks aitab FIABCI oma liikmetel omandada teadmisi, arendada kontakte ja optimeerida ärivõimalusi üle kogu maailma.

FIABCI asutati 1945. aastal Prantsusmaal ning organisatsiooni peakontor asub tänini Pariisis.

FIABCI Baltic regiooni osakond loodi 2011. aastal, mille peakontor asub Riias. FIABCI Baltic juhatusse kuuluvad Eestist Jaanus Laugus ja Ardi Roosimaa Uus Maa Kinnisvarabüroost.

Uus Maa juhid Mika ja Jaanus koos FIABCI esindajatega

Compare Listings