Your search results

Eluasemelaene antakse rohkem välja

Posted by UusMaaPluss on juuni 4, 2010
| 0

SEB väljastas märtsis 60% enam eluasemelaene kui aasta eest samal ajal, seega on aktiivsus taastumas ka ilma spetsiaalse kampaaniata, märkis SEB eraisikulaenude suuna äriarendusjuht Triin Messimas Äripäevale.

“Kinnisvarahinnad ja eluasemelaenu tingimused on praegu soodsad ja sissetuleku kaotamise riski vastu pakub SEB spetsiaalset kindlustust,” lisas ta.

“Oleme pakkunud laenumaksete kindlustust alates 2008. aasta kevadest ja praegu aitab kindlustusselts tasuda 100 pere eluasemelaenu,” rääkis Messimas.

Bigbanki juhatuse liige Kaido Saar sõnas, et ka nemad tulid äsja sarnase tootega turule. “Kui inimene peaks laenu kestel töö kaotama, siis maksab 12 kuu jooksul maksed kindlustus. Tõepoolest, seda laenu võib kasutada ka eluasemelaenude omafinantseeringu tarbeks,” rääkis pankur.

“Suuri eluasemelaenule keskenduvaid kampaaniaid me praegu ei planeeri,” ütles Swedbanki eluasemelaenu osakonna juhataja Anne Pärgma.

Pärgma lisas, et oma laenutingimused on nad juba mõnda aega tagasi üle vaadanud ning varasema 80% asemel finantseeritakse nüüd kuni 90% ulatuses tagatise turuväärtusest. Lisatagatise korral võib omafinantseeringu määr olla koguni 0%.

Compare Listings